lauantai 26. joulukuuta 2009

Joulun viettoa

Viime päivityksestä onkin jo aivan liian pitkä aika, mistä syyttäminen minua. Terillä on riittänyt puuhaa vaikka millä mitalla ja jos kaikesta nyt kertoisin olisi juttu aivan liian pitkä, joten taidan tyytyä vain viimeisimpiin tapahtumiin.

Teri-tonttu valmistautuu joulun veittoon
Joulun viettoon lähtöön liittyi hieman viivyttävänä tekijänä auton akun hajoaminen, joten lomalle lähtöä hieman viivästytti koodin hakeminen auto liikeestä radioon, ettei tarvinnut aivan täydessä hiljaisuudessa ajella. Koodin sainkin mutta kun en sitä osannut itse asentaa (en tiennyt siihen tarvittavan rullan olemassa olosta) tarvittiin apuun ammattilainen. Teri ilmaisi osaavansa hyvin vahtikoiran viran kun hän myyjän sisälle istuessa päästi ilmoille kuuluisan sotahuutonsa. Mitään ei neiti sanonut ennekuin tuo vieras "tunkeilija" uskaltautui sisälle. Päästiin sitten lähtemään tunkeilijan poistuttua ja saavuimme perille Terin omaan mummolaan onnellisesti musiikin saattelemina.

Tyttö olikin aivan innoissaan mummon näkemisestä. Ensin se kova äänisesti ilmoitti tulostaan ja hypähteli riemuissaan. Automatkailuhan ei oikein ole neidin mieleen, niin onhan se kiva päästä perille. Sitten alkoi joulun valmistelut ja Tepalle erityisen mieluisa kinkun paisto. Luntakin tulla tuiskutti aivan ihanan paljon ja siitähän neiti myös nautti.

Ensimmäinen luminenä-kuva tältä talvelta
Jouluaattona olikin sitten Terillä jännät paikat. Ensiksikin neiti vaikutti hyvin jännittyneeltä pelätessään pukkia saapuvaksi. Hän yritti selvästi kovasti vakuutella olleensa kiltti tyttö ja koitti käyttäytyä oiken nätisti. Pukkia ei Terin onneksi näkynyt, mutta lahjoja kylläkin. Neiti oli aivan innoissaan lipaston vieressä odottavasta paketti kasasta ja yrittikin päästä ottamaan varaslähdön niiden avaamisessa. Hän kävi tökkimässä lahjoja nenällään ja kuljettelemassa tassuillaan. Lopulta kuitenkin koskemiskiellot ja avaamisluvan viivästyminen lähes masensi pienen odottajan.

Masennus meinasi iskeä lahjavuoren äärellä
Kun kaikki olivat paikalla(minä, Terin mummo ja Terin täti) ja jouluruoka oli viimein syöty alkoi lahjojen jako eikä tarvinnut neitiä kahdesti käskeä mukaan avaamismenoihin. Se nimittäin innoissaan repi aluksi auki kaikki hyvän tuoksuiset paketit ja alkoi pyydellä lupaa sisällön syömiseen. Kyllähän se sitten oli yksi luu sieltä annettava, kun oli toinen niin kauan jaksanut odottaa. Niinpä Teri sitten jatkoi joulun viettoa tyytyväisenä ja haaveili suurista hangista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti