perjantai 4. toukokuuta 2018

Katsaus menneeseen ja tähän hetkeen

Kevät talvella juhlittiin molempien koirien synttäreitä. Teri täytti helmikuun 19. päivä jo huikeat 13 vuotta! Vempi taasen juhlisti 4-vuotis syntymäpäiväänsä maaliskuun lopulla. Molemmat koirat voivat onnekseni hyvin. Terikin kulkee edelleen kanssamme samat lenkit ja nauttii metsässä kiipeilystä tavalliseen tapaansa.


Koirien seikkailut ovat siirtyneet pääasiassa ihmeteltäviksi instagramiin koirien omalle Team Wooooooo tilille. Kuva muotoisia kuulumisia pääsee siis sieltä katselemaan. https://www.instagram.com/teamwooooooo/

Talvi meni ohi nopeasti ainakin jos jää kelejä miettii. Pitkään saimme odottaa että jäälle edes uskalsi mennä ja sitten se riemu olikin jo ohi. Onneksi saimme kuitenkin nauttia niin upeista aurinkoisista jääretkistä kuin myös jään päällisistä lumihangistakin. Erityisesti hanki seikkailut olivat Tepan mieleen, Vempi valitsee mieluummin valmiiksi tallatun vaivattoman polun.Harrastus rintamalla ollaan lähinnä vaan treenattu Vempin kanssa. Aksa kisoissa käytiin juoksemassa LUVA ykkös luokassa pikkumakseissa. Muuten ei mitään mainitsemisen arvoista. Vempin sukupuolivietti vaikeuttaa tokoilemista ja tässä aletaan varmaankin pikkuhiljaa olemaan sen suhteen valintojen äärellä. Saako Vempi pitää pallinsa vai ei?? Siinäpä kysymys! Ehkä ainakin treenikavereita helpottaisi, jos ei tarvitsisi enää kuunnella minun tuskailujani asian suhteen. Vempi on hieno ja pätevä toko-koira, joten olisi harmi antaa kaiken harrastuksen eteen tehdyn työn mennä hukkaan yksien pallien takia. Eikö?

Nyt on kuitenkin tullut kevät. Kevään merkkejä on tullut bongattua koirien kanssa lenkkeillessä. On ihailtu ensimmäisiä leskenlehtiä sekä katseltu peipon ja västäräkin kevät puuhia. Parasta keväässä Teristä taitaa kuitenkin olla sulaneet rannat ja se, että veteen pääsee taas kahlaamaan. Vempi taasen nauttii kevään viimeisistä lumikasoista, joihin se pääsee pyörittämään naamaansa ja hankaamaan itseään. Huvinsa kullakin.Vapun kunniaksi käytiin ottamassa videon pätkiä koirien skeittailusta. Vempi muisteli viime vuoden meininkiä ja Tepa pääsi ensimmäistä kertaa ulkona lautaa kokeilemaan.


Kevään odotusta kaikille! Buff.
Sinäkös sen viimeisen munkin söit!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti