tiistai 1. kesäkuuta 2010

Mökkeilyä ja jälki

Näin kesäloman alkajaisiksi päätimme Terin kanssa lähteä viettämään mökki elämää ja toteamaan että hyttysiä on. Vaikka eihän meitä Terin kanssa pienet inisijät niin hirveästi häirinneet. Teri sai kuitenkin osansa verenimijöiden himoista saamalla silmäkulmaansa ja kuonoonsa hienot patit.

Mökkeilemässä siis käytiin ja päästiin neidin kanssa samalla reissulla talon rakennus hommiin ja mökki vahdeiksi. Matka olikin tytön mielestä kovinkin erikoinen sillä matkaan lähti myös Terin mummo. Matka sujuikin sitten muuten tavallisen rauhallisesti ja mummo käytiin vain tiputtamassa kyydistä toisen mummon luo kyläilemään.
Teri oli hyvin onnellinen mökillä koittaneesta vapaudesta ja suunnistikin suoraapäätä naapurin vanhalle tunkiolle.. No tuo tunkiohan ei kovin mieluinen juttu näin ihmis näkökannasta ole, mutta tyttö sai kuitenkin pitää sieltä löytäneensä maitopurkin ja pysyi näin loppuajan poissa pahanteosta. Ikäväksemme saimme huomata neidin kahluualtaan alkaneen limoittua ja yritin sitten sitä putsata. Teriähän ei altaan limoittuminen haittaa koska välillä mottona tuntuu olevan mitä likaisempi sen kotoisampi :) Ainakin mutainen oja oli oikein suosittu juonti ja kahluu paikka.
Sunnuntai päivä vietettiin osittain työmaalla minä lautoja maalaillen ja Tepa vahdin tehtävää hoitaen. Sunnuntai ilta toi mukanaan tytölle uusia ihmetyksen aiheita kun mökin normaali porukan oli aika lähteä vielä työ ja koulu hommiin, näin ollen me jäimme Terin kanssa mökin vahdeiksi.

Villiä ja vapaata menoa
Vahtikoiran ominaisuudessa
Kahdestaan jäätyämme päätin käydä tekemässä Terille pienen muistelu jäljen pitkältä tuntuneen tauon jälkeen ja se olikin neidistä todella mieluinen juttu. Jälki oli vielä todella tuore kun hain neidin sitä ajamaan. Tyttö oli todella motivoitunut, jopa ehkä liiankin motivoitunut jäljestäjä, kun jälkipalkkana ollut herkku rasia ohitettiin siihen kahdesti vilkaisematta. Toki pysäytin kulkuni kun neiti vaan innoissaan jatkoi matkaansa. Siinä se sitten pyöriskeli ja mietti että hävisikö se jälki muka jonnekkin.
Mökkeily reissulla neiti kävi myöskin naapurin koiraa Iloa tervehtimässä. Teri oli tervehtimis hetkellä vapaana ja Ilo hihnassa, kun naapuri päätti yllättäen koiran kanssa ulos tulla. Neiti haukkui hieman hämillään ja koitti juosta karkuun, mutta tuli kuitenkin kerran kutsuttuani jatkuvasti viereeni istumaan ja kysymään "Mitä nyt?".
Loppu mökkeily sujui yhtä hyvin kuin alkukin ja neiti pysyi pääsääntöisesti lähettyvilläni vaikka naapureissa olikin liikettä. Lähtö aamuna Teri kävi vielä kanssani naapurissa ja sai sieltä erilaisia herkkuja kuten perunan ja kirsikka tomaatin. Tomaatti olikin haasteellisen tuntuinen juttu, siitä kun ei neiti oikein saanut hampaillaan otetta. Lopulta punainen herkku kuitenkin päätyi kokonaisena kurkusta alas. Teri selvisi kuitenkin tästäkin mökki-reissusta kunnialla, eikä edes lähistöllä liikkunut susi tullut onneksemme sitä tervehtimään :)

Tepan pikku tomaatti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti