lauantai 10. heinäkuuta 2010

Kesän kuulumisia

Käytiin Terin kanssa lomailemassa mökillä jossa aikaa vierähtikin ihan mukavasti. Mökkeily onkin neidin mielestä huippu hauskaa puuhaa, sillä siihen kuuluu paljon vapaana juoksemista. Naapurin vanha tunkiokin oli menettänyt hohtonsa (tarjoilu oli ilmeisesti loppu) joten tyttöä ei tarvinnut niin kovin komentaakkaan. Teri myös osoitti tottuneensa Lagun kyytiin ja hyppäsi vapaana ollessaankin mielellään takaboksiin ensi kehoituksesta. Luoksetulo pitkistäkin matkoista sujui paremmin kuin osasin uneksiakkaan, viheltäminen siis toimii :)

Koska olimme juhannuksen aikaan liikkeellä ohjelmaamme kuului myös perinteiset juhannusmarkkinat. Neiti ei aikaisemmin ollut markkina hulinoihin mukaan päässytkään eli tämä oli hänelle eka kerta. Teri tietysti lähti reippaasti mukaan matkaan. Jätimme auton hieman hiljaisemmalle paikalle ja niin neiti sai "pehmeän laskun". Aluksi kiersimmekin Terin kanssa alueen reunoilla uskaltauduimme myös hieman hiljaisemmalta näyttävään väliin, no luulo ei ole tiedon väärti joten pianhan se välikin kuhisi markkina väkeä.
Hieman reunoilla kierreltyämme uskaltauduimme jo vilkkaammillekkin alueille ja tori alueen puolelle. Torin laidalla oleva kala koju osoittautuikin tytölle mieleiseksi tuoksujen suhteen. Kojulta jopa pyydettiin päästämään tyttö lähemmin katsomaan. Neiti nostikin kuononsa tuoksuja kohti ja asetti käpälänsä kojun reunalle kuin paraskin tilaaja. Tilaamis yrityksestä olikin hyötyä ja ystävällinen kauppias tuli alas antamaan Tepalle palan savustettua kalaa :) No tyttö kyllä söi kalan mielellään, mutta tuo vieraan ihmisen läheisyys taisi hieman hermostuttaa ja sai hänet haukahtamaan. Loppu aika sitten sujui kojujen välissä surffaillessa ja neidin nauttiessa paistettuja muikkuja varmaan kaikilta markkina alueen herkkua tarjoavista kojuista. Ystävälliset kokkaajat kun halusivat antaa myös tytölle maistiaisia. Yhden kojun edustan puhtaana pidosta tyttö pääsi myös nauttimaan. Myös silityksiä, rapsutuksia ja muuta huomiota Teri sai osakseen ja tästä kaikesta uskon tytölle olevan hyötyä kunhan suuntaamme matkamme kohti Farmari-näyttelyä.

Markkina herkku
Teri pääsi myös vihdoin täysin heittämään "talviturkkinsa" kun kävimme viettämässä erästä lämmintä kesä päivää mökkipaikkakunnalla sijaitsevalla saarella. Saarelle mentiin veneellä jonka kyydistä Teri nautti täysin siemauksin. Eihän neiti toki itseään kokonaan vapaa ehtoisesti kastele vaan kahlaaminen on tytön juttu. Rannassa tyttö kulkikin välillä vedessä kahlaten ja välillä tassut turvallisesti kuivalla maalla. Asia jonka perässä Tepa toki menee järveen on nakin pala, tätä herkkua neiti ei voi vastustaa ja sen takia kannattaakin uida pari lenkkiä niin että myös selkä kastuu.
Saaressa kävi Terin seurana leikkimässä ennestään tuttu kaveri, Oku-koira. Hieman lapset siinä hippaa leikkivätkin ja juoksentelivat. Hauskaa niillä tuntui olevan, kunnes ihmiset rupesivat heittelemään Okulle keppiä, mikä tietysti on etusijalla pojan maailmassa. Pari kertaa tyttö uskaltautui jopa viemään kepin Okun suusta, mutta tätä leikkiin kutsua ei kuitenkaan noteerattu mitenkään.

Veneen vahti
Talviturkin heittoa kirkkaassa järvivedessä
Okulla oli Terille salaistatietoa kepin sijainnista
Teri ja Oku hippasilla

Loppuun vielä muita mökki kuvia...

Mölkkypelin virallinen valvoja "Hyvää iltaa!"..
Tatti-istunta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti