tiistai 24. elokuuta 2010

Vasta pesty puhdas turkki..

Teriä pyydettiin tänään karvaiseksi asiakkaaksi koulumme pieneläinhuoltamoon. Ja Terihän tietysti otti heti tilaisuuden vastaan. Aiemmin en muistakkaan jättäneeni tyttöä muiden käsiteltäväksi ilman omaa paikalla oloani, joten tilanne oli kaiketi jännä sekä minun että tytön osalta.
Kerroin Terille hyvissä ajoin että vien hänet pesuun ja harjattavaksi. Äänen sävyäni kuunnellessaan neiti varmaan ajatteli että jotain mukavaa oli luvassa ja riemastui kovin. Kun sitten koitti aika viedä tyttö puunattavaksi lähdimme lähestymään kohdetta. Neiti otti sisälle päästyämme heti paikan häkistä ja jäi sinne tyytyväisenä. Oma olo oli hieman orpo kun palasin kämpälle ilman tytön seuraa. Onneksi aika ei kuitenkaan ollut pitkä. Kun lähdin Tepaa hakemaan heitin vitsillä että kun siitä lähtee niin hirveästi sitä karvaa niin varmaan harjaavat sitä vieläkin.. No kuinka ollakkaan kun astuin ovesta sisään tyttö oli siellä harjattavana ;) Harjaajat kertoivat harjanneensa neitiä vaikka kuinka kauan ja sen kyllä uskon, kun itsekkin välillä mietin mistä sitä karvaa oikein riittää?!
Tämän pohjalta kehittelin teorian jonka on lähes pakko pitää paikkansa tuolla karvan lähdöllä, eli neidillä varmaan vaihtuu karva koko ajan ja hurjaa vauhtia. Tyyliin vanha lähtee, uusi tulee tilalle, taas lähtee ja taas kasvaa, siis jatkuvalla syötöllä.
Terin haku reissulla olin niin onnellinen tytön näkemisestä tämän "pitkän" eron jälkeen että en muistanut edes kysyä miten hän oli käyttäytynyt tuona aikana. Toivon että käytös on ollut hyvää ja maltillista.
Näin pesun ja harjauksen jälkeen tyttö tuoksuu hyvälle ja näyttää siistille ja jopa karvan lähtöä on paivan aikana ollut havaittavissa hieman vähemmän. Lenkki polulla jopa ihmiset jäivät ihastelemaan miten puhtaan näköinen tyttö on. Päivän touhujen jälkeen olikin sitten hyvä etsiä sopivaa nukkuma asentoa :)

Nukkuakko pää tyynyllä ja tassut paketissa vai...
Selällään takatassut taivasta kohti vai...

Kenguru asennossa kyljellään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti