keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Talven ihanuus ja kurjuus

Onpas aikaa taas ehtinyt vierähtämään viime kerrasta. Nyt on siis aika korjata tilanne, ottaa itseään niskasta kiinni ja kertoa Terin kuulumisia.

Suurta ilon aihetta on aiheuttanut maassa oleva lumi. Lumessa kun tuntuu olevan niin paljon ihania hajuja ja jopa vanhemmat jo lumeen peittyneet jäljet ovat helposti haistettavissa. Ulkoillessa siis mennään nenä vielä tiiviimmin maassa kuin muulloin, sikäli kun se on mahdollista. Myös lumessa piehtarointi on tytön mielestä aivan huippu juttu. Johtuuko se piehtarointi sitten tuoksuista vai mistä sitä en osaa sanoa, mutta erittäin mieluisia ovat paikat jossa on paljon kuljettu pienellä alalla kuten esimerkiksi poluilla.

Pakkanen on koitellut tytön lämmitys järjestelmää, sillä jo alle -10 asteessa pitää tassuja nostella ja jopa hieman täristä kylmästä. Jos lämpötila on lähempänä -15 on tassujen nostelu urakka jo melkoinen. Tähän "ongelmaan" onkin helpotusta luvassa kunhan pääsemme tossu ostoksille. Tokihan tytöllä jo tossut on, mutta kun ne sattuvat olemaan sellaista mallia että lumi menee niihin sisään niin varusteiden päivitys on ajankohtainen. Talvi mantteliaan Tepa onkin jo päässyt käytämään ja se näytti tasan yhtä mieluiselta kuin ennenkin eli ei..

Hangista nauttimista neiti on päässyt kokeilemaan hieman vapaamminkin eli pitkässä pyykkinarussa. Toinen pää valjaissa ja toinen minulla ja eikun menoksi. Tämä systeemi toimii erityisen hyvin pellolla, jossa ei tarvitse varoa muita liikkujia tai ajoneuvoja ja tyttö saa mennä viilettää hangissa hajujen perässä pitemmälle oman mielensä mukaan.

Vielä pitkän päivittely tauon hyvitykseksi muutama "vapaus" kuva :)

Uppoutumista tuoksujen ihanaan maailmaan
Lennokasta menoa :)

Kehtaako joku vielä luulla ettei Terissä ole pystykorvaa? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti