lauantai 17. joulukuuta 2011

Hihnan kummassakin päässä

Niinhän se on, että mitä tapahtuu tai kuka on hihnan toisessa päässä vaikuttaa siihen mitä toisessa päässä tapahtuu. Tämän tosi asian voi huomata myös Terin toiminnassa ja toimimattomuudessa.

Nyt on ollut niin, että sattuneesta syystä itse en ole päässyt kunnon lenkkejä Tepan kanssa tekemään, vaan neidin mummo on hoitanut  sen puolen. Minulle on siis pää asiassa jäänyt lyhyemmät ulkoilut hoidettavaksi. No tämän mummon kanssa ulkoilun kyllä huomaa! Ensinnäkin kaikki hajut pitää jäädä haistelemaan ja jos mentäisiin neidin haluamaa reittiä, oltaisiin varmasti metsähallituksen puolella ja kovasti.
Toisin sanottuna, jos haluaa mennä haluamaansa suuntaan ja edetä on neitiä muistuteltava, ettei nyt olla mummon kanssa menossa. Ikävintähän tässä on se ettei minun auttaisi hirveästi juuri nyt vetävää ja nykivää koiraa ulkoiluttaa. Onneksi tyttö pienen muistuttelun jälkeen saa päälleen minun kanssa kävely vaihteen, jolloin matka etenee ja oikeaan suuntaan.

Sitten onkin aihe toiset koirat. Mummon kanssa tyttö kuulemma räyhää kaikki lenkillä nähdyt karvakuonot. Olenhan minä näihin tilanteisiin vinkkejä antanut.
Eräänä päivänä päätin että kyllähän minä nyt jo voin lähteä Terin kanssa pitemmälle lenkille ja koska kello oli lähellä puoltapäivää tuumin ettei ehkä muita koiria olisi hirveästi liikenteessä. Vaan sattuipa lenkin varrelle kuitenkin toinen koira. Karvakuono lähti peräämme jonkin matkan päästä ja tyttö heti asennoitui haukkumis vireeseen. Kolme kertaa neiti ehti haukahtaa, ennen kuin ehdin huomauttaa hänelle: "Hei! Tässä.". Ja neiti napsahti nätisti viereeni kontaktiin. Tämän jälkeen ei enää haukuttu, koska Teri ilmeisesti muisti kenen kanssa oli liikenteessä. Tavallista enemmän oli kuitenkin taakse päin vilkuilua tiedossa ja jumittamista. Kunnialla kuitenkin lopulta selvittiin siitä reissusta.

Näin siis vaikuttaa Teriin hihnan toinen pää ja ennen kaikkea se kuka siellä on. On se kuitenkin hyvä, että Terillä on mummo joka jaksaa tyttöä hieman lenkittää, jos tilanne on sellainen.
Nyt siirrymme Terin kanssa joulun odotukseen ja ehkä vähän merkille menoakin koitetaan treenailla, niin on jotain aktiviteettia.

Ja koska pakkohan tähän on taas joku kuva tunkea, niin laitetaan sitten sellainen jossa Teri on vallannut mummon tyynyt ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti