lauantai 29. syyskuuta 2012

Kulmia ja ilmaisuja

Käytiin piitkästä aikaa tytön kanssa metsässä tekemässä jälkihommia. Omasta aikaan saamattomuudestahan tämä jäljettömyys on johtunut, mutta nyt päätin lopultakin korjata asian. Koska olin reipas ja sain uudet jälkimerkit askarreltua pystyin merkkaamaan kulmat ja tarkkailemaan neidin työskentelyä niillä paremmin.

Terin jälki oli varmaankin noin 200 metriä pitkä ja sisälsi kolme kulmaa sekä kaksi ilmaisua, yhden keskellä jälkeä ja toisen jäljen lopussa. Jälki ei ehtinyt vanheta kuin reilu parikymmentä minuuttia, kun minun hyvä mielikuvitukseni meinasi alkaa liiaksi laukkaamaan enkä tahtonut jäädä pian hämärtyvään metsään enää kovin pitkäksi aikaa.
Tällä kertaa en tehnyt jäljen nostoa alkuun vaan jälki lähti suoraan. Hieman kiireellä tyttö lähti jälkeä ajamaan, mutta rauhoittui onneksi ensimmäiseen kulmaan, jonne olinkin tehnyt pienen jekun. Kulma oli 45 astetta Terin tottuman 90 asteen sijaan ja se aiheutti tytölle pientä pään vaivaa. Hienosti neiti kuitenkn jäljen taas pienen etsinnän jälkeen löysi ja matka jatkui.
Seuraavana oli vuorossa väli ilmaisu, joka ei olisi voinut parempi olla!! Voi että miten ylpeä olin, kun neiti tipahti maahan aivan rasian eteen :D Siitä hyvästä Teri sai tietenkin syödä rasian sisällä olleen herkun. Matka jatkui ja Nake oli innoissaan, kun tajusi että saa vielä jatkaa tuota ihanaa nenä työskentelyä. Seuraava kulma oli ihan normaali 90 astetta ja neiti eteni sen askel askeleelta :) Loppu jälki oli hyvää ja tarkkaa työskentelyä viimeistä kulmaa myöten, jossa ei taaskaan tapahtunut eksymistä. Viimeisen rasiankin Tepa ilmaisi taas niin hienosti että!
Jäljeltä poistuessamme tien viereen hylätty sängyn raato säikäytti Terin (ja minut). Onneksi neiti kuitenkin tajusi raadon vaarattomaksi ja poistui paikalta häntä kiepillä. Pientä jännitystäkin oli siis matkassa mukana.

Hienosti meni jäljestys näinkin pitkän tauon jälkeen ja hirvikärpäs saldokin oli nolla, jos ei lasketa mukaan minun mielikuvitus kärpäsiäni ;) Laitan vielä loppuun reissun kuva saldoa, joka valitettavasti ei ole kovin hyvä laatuista.
Syksyinen metsä
Myös ilmavainu toimii ;)
Kotona pieneen koiraan iski hirmuinen väsy

2 kommenttia:

 1. Aaaargh, ilmavainukuva! Miten sinä onnistutkin nappaamaan näitä : D Nyt tekee mieli viedä Lassi jäljestämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ollu niin kovin vaikeaa, kun sitä vainua kesti, kesti ja kesti. Jopa niin kauan että kännykän hidas kamera ehti mukaan :D
   Ei kun vaan lähdet Lassin kanssa metsään jälkiä tekemään :)

   Poista