tiistai 16. lokakuuta 2012

Menoja ja metsäilyä

Terillä on taas touhua riittänyt, kun kävimme viikonloppuna reissaamassa Savon eteläisellä puoliskolla. Määränpäänä olivat mökki ja rakennus työmaa.

Lauantai aamuna lähdimme rakennukselta kohti markkinoita. Teri oli varustettu hyvällä ja reippaalla mielellä ja perille saapuessamme meno oli sen mukaista. Aluksi oli kova veto yritys päällä, mutta parilla muistutuksella se korjaantui ja tyttö tallusteli vieressäni mallikelpoisesti hihna löysällä.
Jonkin aikaa alueella kierrettyämme Tepalle iski paniikki. Hän kuuli kuinka puisen laatikon kansi kopsahti kiinni. Tätä tapahtui jatkuvasti, sillä joissain kojuissa vaihto rahat olivat juuri tuollaisessa laatikossa. Paniikki veto siis päälle ja hirveä tärinä, värinä ja läähätys. Alkuun ajattelin, että kyllä se siitä. Niin kuin aina erheelisesti alkuun ajattelen.. Itse asiassa minulla meni pitkän aikaa ennen kuin aloin erottaa tuon kannen kopsahduksen, kuuloni kun ei satu olemaan niin loistava kuin Terillä. No aikansa vedettyään ja paniikkiaan lietsottuaan otin tytön jalkojeni väliin ja silittelin rauhoittavasti. Pyysin kontaktia ja kas kummaa se löytyi ja jopa herkku kelpasi! Pari kertaa jouduin tämän toistamaan ja tyttöä muistuttamaan vetämättömyydestä hieman kovemminkin (kuitenkin siis ilman väkivaltaa, jottei kellekään jäisi väärä käsitys!). Tutut ihmiset saivat neidin hännän taas nousemaan sekä murheet unohtumaan ja loppu sujuikin taas hyvin.

Onneksi rankan aamun jälkeen oli luvassa jotain erityisen kivaa, kun Tepa pääsi ensin mökille juoksentelemaan ja sitten vielä Okua tapaamaan ja hänen kanssaan leikkimään.

Oku on hippa
Hajumaailman tarkkailua
Ja siitä se taas lähtee
Terillä oli hieman isompi boksi, kun pääsi maasturin takatilaan matkustamaan

Pitkän päivän iltana tapahtui sitten jotain täysin odottamatonta ja ennen kuulumatonta. Teri oli todella väsynyt ja etsi epätoivoisesti pehmeää ja lämmintä nukkuma paikkaa mökistä. Kaikki tytön käyttöön luvatut tuolit sekä rahit olivat varattuja ja lattia oli kylmä. Aina kun joku erehtyi takapuolensa penkistä nostamaan oli Tepa saman tien vapaaksi jääneellä paikalla sen näköisenä että: " Tässähän minä olen ollut koko ajan", kunnes häätö tuli. Aikansa pehmeän paikan toivossa säntäiltyään Teri suostui tulemaan pyynnöstä syliini. Pari kierrosta neiti siinä teki kuin petiä pedaten, mutta päätti kuitenkin jäädä istumaan.

Hetken istumisen jälkeen alkoi pienen tytön kuono nuokkumaan ja silmät painuivat kiinni. Tepa huojui unen rajamailla ja tassut alkoivat luistaa. Pieni korjaus liike ja sama jatkui. Painoin varovasti neidin itseäni vasten ja laitoin käteni hänen päänsä ali ja kainaloon. Vielä piti tytön vähän aikaa sinnitellä, mutta lopulta uni vei voiton ja Nake painoi päänsä olkapäälleni. Siis Teri joka ei vapaaehtoisesti sylissä viihdy kuin vain mahan kipukohtausten aikana!
Minun olkapäätäni vasten tyttö nukkui hyvän tovin. Voi miten ihana hetki tuo olikaan :) Tästä voi vaan todeta, että Tepa oli todella väsynyt!

Sunnuntaina kävimme metsä lenkillä ja se oli taas taattua Teri-vuohi laatua :D Hienosti onnistui kiipeäminen jyrkkää kallion seinämää pitkin. Vain yksi lehdillä kuorruttunut kallio osoittautui ylivoimaiseksi ja puoli välissä oli tytön käännyttävä takaisin. Tepa kyllä nautti tästä tilaisuudesta täysillä ja pysyi aika hyvin lähettyvilläkin retken ajan.
Niin ja melkein pääsi unohtumaan että otettiin vähän tokoakin viikonlopun aikana. Hypyssä alkaa olla aika hyvin jo toisella puolella matkaa esteeseen, eikä paikkakaan ole enää niin vino. Uutena aloiteltiin ohjattua noutoa. Jätin Terin istumaan ja vein kapulat riviin, niin että oikean puoleista kapulaa heiluttelin hieman enemmän ja selkeästi merkkasin sitä. Hyvin löytyi joka kerta haluttu kapula ja totesin, ettei tässä kannata käsimerkkiä käyttää, sillä silloin alkaa neidin nenä työskennellä ja etsiä "heitettyä" herkkua.

Syksyn lehtien tuoksuja haistelemassa
Metsäretkellä löytyi hyvä katselu paikka
Kotona odotti paketin aukaisu operaatio

Terveys tieto päivitys

Vähän päivitystä myös tuohon Terin terveys puoleen. Aluksikin kerrottakoon, että neiti on jälleen vatsalääkekuurilla. Viime aikoina kuuluneet paukahdukset ovat saaneet tytön stressaamaan taas vatsallaan. Yhtenä iltana Tepa sai rajuimman kohtauksen minkä muista ja hän tärisi paljon rajummin kuin koskaan ennen sekä vinkui. Vatsa lääkkeen lisäksi täytyy nyt pitää taas pitempi jakso feromoni haihdutinta seinässä, josko se helpottaisi asiaa myös.
Eilen käytiin hakemassa Terille silmätipat ärtyneen silmän takia. Silmä rähmii ja ilmeisesti tuntuu myös kummalta, kun sitä pitää tassulla hangata. Mihin lie on tyttö silmänsä tökännyt?
Samalla reissulla muistin mainita Terin polvessa olevasta patista. Lääkäri totesi sen olevan joko talipatti tai ihon uudismuodostuma. Mitään ei patille tarvitse tehdä, ellei se rupea kasvamaan. Muuten sitten onkin kaikki kunnossa :)

Nyt siirymme toipumaan viikonlopun tapahtumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti