torstai 25. lokakuuta 2012

Terin tyrmäys yritys

Koska tänä syksynä ei ole vielä löytynyt mädäntyneitä sieniä, joutui Teri käyttämään mielikuvitustaan tyrmäys yrityksessään. Terin onneksi yritys oli tehty uskomattoman helpoksi, sillä silmätippa kuuri jatkuu vielä viikon loppuun asti.

Tapahtuma sijoittui tietenkin tippojen laitto hetkeen, miten muutenkaan neiti olisi päässyt pullon läheisyyteen? Lähestyin tyttöä tippapullon kanssa ja hänen ilmeestään näki mitä tuleman piti. Kiltisti tipat sai tietenkin laittaa, mutta sen jälkeen piti ottaa pitkä nuuhkaisu pullon suuntaan. Minä siinä suljin korkin ja päätin antaa Terin haistaa hieman pulloa. Ajatuksena, "Tätä minä laitoin silmiisi". Neiti lähestyi  pulloa kuono pitkällä ja silloin se tapahtui... Lips, pullon kylkeen. Hyvin pieni ja varovainen lipaisu siis. No minun onneksi ja Terin epäonneksi korkki oli kiinni, enkä ollut pulloa läikyttänyt joten tyrmäys jäi yritykseksi.
En todellakaan olettanut muuta kuin nuuhkaisua, mutta aina sitä vaan oppii uutta.

Putosin melkein!

Kuuluuko kroko nyt riskiryhmään?
Terin krokon oli taas aika päästä etelänlomalle (lue pesukoneeseen volttia heittämään). Kroko oli jo todella likaisen rusehtava päältä, onhan se toki ollut kovassa käytössäkin ;)
Niin siis lähti kroko "lomille". Lomilta (pesukoneesta) paluun aika koitti ja oli vuoro siirtyä kuivattelemaan kastunutta kuontaloa. Kun nostin krokon koneesta huomasin ensimmäisenä lörpähtäneen hännän. Seuraavaksi huomioni kiinnitti taittunut niska. Mutta pahin viimeiseksi, kaikki hännästä ja niskasta lähtenyt täyte oli siirtynyt keskivartalon tienoille tai niin minä sen tulkitsen. Näin siis herää kysymys kuuluuko kroko nyt kakkos tyypin diabeteksen riskiryhmään?? Jos Teri huomaa tilanteen ennen kuin ehdin suorittamaan krokolle kehonmuokkauksen voi tytön kysymys tulva olla melkoinen.. "Onko kroko syönyt ilman minua? Missä kroko on syönyt? Miksen minä päässyt mukaan? Miksei kroko tuonut mitään minulle?"
Huolihan olisi toki aiheellinen, mutta pitäisiköhän Tepan miettiä mitä huolta on aiheuttanut krokolle tyrmäys yrityksellään?

Tyrmäys yrityksestä on nyt selvitty ja krokokin on päässyt saunanlauteelle kuivattamaan itseään.

Vai onko se sittenkin kaljamaha?

3 kommenttia:

 1. Veikkaan kaljamahaa. Avioelämä tuppaa ukottamaan krokoja.

  VastaaPoista
 2. Kaljamahan kannalla ollaan täälläkin, tuosta ei voi erehtyä. ;-)

  P.S. Sain muuten päivän naurut tuosta krokokuvasta, on aika hupaisan näköinen.

  VastaaPoista
 3. Nyt on krokon maha laitettu takaisin kuosiinsa ja Teri on saanut krokon takaisin käyttöönsä.
  Kaljamahaan yleisön äänten perusteella sitten minäkin päädyin. Tosin avioelämästä ei taida nyt olla kyse, sillä Terillähän noita krokoja riittää ;)

  VastaaPoista