lauantai 5. tammikuuta 2013

Taikapaita

Terin mielestä on kummallista intoilla uudesta vuodesta, sillä kuka nyt sellaista pauketta haluaisi vapaaehtoisesti kuunnella? Ikävä kyllä asia on tytön kannalta niinkin epämieluinen, että sitä tekee monikin ihminen.

Edellisten ilotulitusten ja rankan pauke syksyn ansiosta tämä aihe huolestutti kyllä minuakin. Mietin miten saisin vuoden vaihteen ajan järjestettyä mahdollisimman miellyttäväksi neitiä ajatellen. Muutama päivä ennen aattoa katsoin video pätkän jossa neuvottiin miten paukkuaran koiran oloa voi helpottaa ja siinä esiteltiin tuote nimeltä "Thundershirt". Tuo paita jäi mieleeni kummittelemaan ja mietin voisiko siitä todella olla hyötyä.
Uuden vuoden aattona päätin lähteä katsomaan olisiko naapuri kaupungin eläinliike auki ja olisiko siellä paitoja. Auki oli ja löytyi vielä Terin kokoinen paitakin. Niin tyttö sai sitten pitää taikapaitaa päällänsä aattoillan. Lisäksi apuna oli totuttuun tapaan feromoni suihke.
Ensimmäiset paukahdukset kuuluivat heti kuuden jälkeen. Neiti oli nukkumassa nojatuolissa ja paukkeen jatkuessa hän nousi asiaa ihmettelemään. Tyttö hypähti tuolista ja oli tulossa luokseni ihmettelemään asiaa jolloin päätin antaa hänelle pakkasesta luun järsittäväksi. Omaan häkkiinsä Tepa menikin luutaan järsimään ja lutkuttamaan :)
Ilta meni Terin osalta luuta syöden ja vain rakettien paukkuessa aivan lähellä piti neidin poistua hetkeksi sängyn aluksen tuomaan turvaan. Siellä tyttö pötkötteli pauketta kuunnellen, mutta mitään tavanomaista tärinää ja läähättelyä ei ollut havaittavissa. Sängyn alta neiti sitten ilmestyi takaisin luun syöntiin "vahingossa" tippuneiden herkkujen avustamana. Kun raketit olivat naapurustosta oletettavasti loppuneet lähti Tepa ilman houkutteluja käymään ulkoilemassa! Tämä oli todella kummallista, sillä yleensä tyttö ei vapaaehtoisesti ole uudenvuoden aikoihin lähtenyt ulos edes seuraavina päivinä.
Jossain oli tuosta taikapaidasta käyty keskustelua ja sen tehon uskottiin osittain johtuvan omistajan rauhallisuudesta uskossaan paidan toimintaan. Voin kyllä sanoa että ei meillä! Minä olin varmasti paljon jännittyneempi kuin Tepa ja salaa silmäkulmastani koitin häntä tarkkailla.

Vatsa asiaa
Teri on nyt barffaillut aika hyvällä menestyksellä. Vähän piti järkevää eväitten anto järjestystä hakea, kun tytöllä alkoi olemaan tyhjän mahan oksentelua aamuyöstä liha-aterian riittämättömän määrän takia. Niinpä siirsin lihaisen luun syönnin iltapäivästä iltaan ja sillä ongelma korjaantui.
Hyvin on Terin vatsa voinut, tähän päivään asti. Tänään sitten oli luvassa pitkästä aikaa kipu kohtaus. En tiedä johtuiko se siitä, että ruokamäärä on nyt vähän heitellyt ja eilen jäi matkustamisen takia yksi ruoka välistä. No nyt saa neiti taas vähän aikaa vatsan suojalääkettä ja sitten katsotaan jatkoa. Näin mahdollisia kokeita ajatellen tiedän nyt ainakin, että tuon doping-aineen voi hetkeksi tauottaa.

Tällainen on ollut Terin vuoden aloitus. Viime vuoden loppupuolella tyttö pääsi muuten viettämään taas vapautta ja siitä vielä pari kuvaa tänne nähtäväksi :)

Vauhdin huumaa
Hauskaa näkyi taas olevan :D
Kiipeäminen jäi kesken hyvän tuoksun löydyttyä

5 kommenttia:

 1. aikamoinen taikapaita Tepalla kyllä ollut :) vauhdikkaita kuvia oot saanu napattua :)

  VastaaPoista
 2. VAU VAPAUS TUO TERILLEKIN NIIN IHANA ASI..SAA JUOSTA HANGESSA JA TUKSUTELLA TALVEN RAIKKAUTTA JA TUNTEA LUMENKUTITUSTA ...

  VastaaPoista
 3. Taikapaitapa onkin hirmuhyvä keksintö koirille...kuulostaa hyvältä..

  VastaaPoista
 4. Juu, taikapaidassa on taikaa :D Tepa nauttii niin paljon vapaudesta, että siitä taitaa saada suurimmaksi osaksi vauhdikkaita kuvia ;)

  VastaaPoista
 5. Heh he ompa koirat iloisia kun yhdessä hymyilen lumessa juoksevat.
  Osisipa sitä olla yhtä iloinen kuin nuo koirat talvilenkillä..

  VastaaPoista