lauantai 22. heinäkuuta 2017

Tokon SM 2017

Joo SM:t oli ja meni jo melkein pari kuukautta sitten. Vempin kanssa oltiin edustamassa oman seuran joukkueessa avoimessa luokassa. Kisasta jäi tosi hyvä fiilis, jolla mennään vielä tänäkin päivänä. Tehtiin Vempin kanssa hommia yhdessä.

Koko homma alkoi luoksepäästävyydellä ja eläinlääkärin tarkistuksella. Voi nolous sentään, mitä siellä tapahtuikaan. Vempi meni tarkistavan tuomarin luo, kiehnäsi ja alkoi yllättäen nostaa jalkaa. Minä tietysti karjaisin, vetäisin pojan kauemmas ja löin sen jalan alas. Huh huh, onneksi suihku ei osunut tuomarin jalkaan! Oli vissiin tyttöjen tuoksut liikaa taas yhdelle miehelle. Oli taas sellainen fiilis, että kohta lähtee pallit..

Vaikka itse kisasta fiilis on hyvä ja olen suoritukseen tyytyväinen, niin kakkos tulokseksihan se homma lopulta jäi. Minä nollasin ruudun, kun luulin ettei poika ollut siellä ja rupesin varmuudeksi korjaamaan. Korjauksethan olivat sujuneet siihen mennessä hienosti, joten päätin vain varmistaa tilanteen. Vempi pisti kuitenkin tilanteen hösseliksi ja tarjosi ruudusta erilaisia variaatioita. Kehän jälkeen tuomari sanoi, että poika oli ollut ruudussa..
Muut liikkeet meni Vempimäisesti, paitsi seuraamisessa oli pieniä mokia siellä täällä.
Viimeisenä liikkeenä oli paikalla olo, jonka Vempi sitten puolestaan nollasi. Ensin hän rapsutti toista puolta kaulasta ja sitten toista. Toisen puolen rapsutuksen aikana tuli käsky siirtyä koiran taakse ja kun sitten lähdettiin liikkeelle painui poika maahan. Hän varmaan ajatteli, että nyt tulee sanomista eikä enää muistanut mikä oli homman nimi.

Tässä video koesuorituksesta:


Kuvia kokeesta. Kuvat ottanut Riina Korhonen
Vempille koulutustunnus TK2
Käytiin viime viikonloppuna tokoilemassa se SM:istä kaivelemaan jäänyt 1-tulos toisella puolella Suomea, Isokyrössä. Itse olin ensimmäistä kertaa Pohjanmaalla ja kyllähän siinä peltomeressä ihmeteltävää riitti.
Tuomisina tuosta reissusta TK2, pisteet 313/320, KP ja luokkavoitto. Ja todella hyvä fiilis tästäkin, sillä Vempi jaksoi tsempata liikevälit loppuun asti.

Aamu lenkillä. Huomaa paikan ehkä korkein mäki taustalla!


Kun me oltiin Vempin kanssa reisussa oli Teri toisen reissukaverin miesystävän kanssa keskustelemassa siitä, kumpi syö juuri valmistetun pitsan. Teri jäi sillä kertaa toiseksi.
Koitan saada aikaiseksi kirjoitella myös supermummon kuulumisia vähän isommassa mittakaavassa.

Buff!
Rennot kesäterveiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti