maanantai 12. lokakuuta 2009

Mätsärissä Pieksämäellä

Eilen oli Terillä jännä päivä, johon sisältyi paljon tuttuja ja vieraita koiria. Käytiin siis Pieksämäellä Match show:ssa. Aamulla lähdettiin liikkeelle vanhalla ja uskollisella autollani eli Sunny Daylla ja heti ensimmäiseksi käytiin hakemassa matkaan mukaan Sari ja Bondi-collie. Matka sujui hienosti "lasten" lepäillessä takapenkillä, välillä Teri tosin nousi tojottamaan vauhdin hidastuessa kai miettiäkseen että mihinkä suuntaan nyt ja joko ollaan perillä.
Paikalle saavuttaessa neiti päästi ilmoille sotahuutonsa ihan vaan ilmoittaakseen että täällä ollaan. Ilmoittautumisen ajan hauvat odottivat autossa ja Teri onnistui rauhoittumaan. Neiti ilmoitettiin kisaamaan x-rotuisten ryhmään. Kun ilmoittautuminen oli hoidettu kunnialla saapuivat paikalle Niina, Nuray-collie ja Geena-collie. Niina ja Nuray olivatkin Terin vanhoja tuttuja, mutta Geena oli aivan uusi tuttavuus.
Ilmoittautumisten jälkeen koko ryhmärämä siirtyi sisälle odottamaan tapahtuman alkua. Heti sopivan paikan löytymisen jälkeen Teri päätti avata jälleen ah niin kauniin äänensä kaikkien kuultavaksi. Suuri koira määrä oli ilmeisesti aivan liian jännittävää ja minullehan se piti purkaa. Tapahtumassa oli mukana myös pari tuttua treenikaveria joita oli mukava nähdä.
Siinä sitten odoteltiin, odoteltiin ja odoteltiin. Välillä käytin neitiä ulkoilemassa, kun tuntui siltä että vieressä olisi kohta muuten aika Terin näköinen jääveistos, neiti nimittäin tärisi ja värisi ja lopulta hyppäsi syliin lämmittelemään.
Vihdoin ja viimein oli Terin vuoro mennä kehään. Itselleni ei jäänyt minkäänlaista mielikuvaa tästä kilpaparista joka kanssamme oli kisaamassa, ehkä siksi että käytin kaiken keskittymiskykyni neidin kaikkien jalkojen pitämiseksi maassa ja vielä seisoma asennossa. Teri ravasi oikein nätisti tosin välillä vietit veivät vallan ja sitä sitten kuljettiin nenä maassa. Seisominen ei neidiltä kovinkaan mainittavasti sujunut kun mielessä tuntui olevan päällimmäisenä tuo istuminen. Positiivisena asiana mainittakoon että maahan menoa ei kertaakaan tarjottu vaikka se tuntuukin olevan Terin vahvinpuoli. Pari arvostelusta Teri sai sinisen nauhan ja jatkoi siis sinisessä kehässä. Saatiinkin jäädä suoraan kehään kun x-rotuisia kilpailijoita oli kuusi ja me olimme viimeisessä parissa. Sinisessä kehässä neiti onnistui tulemaan toiseksi kaikesta seisomisen aikana tapahtuneesta makkaran ja hamuilusta ja kättäni vasten kiipeilystä huolimatta. Muistoksi saatiin kuitenkin ruusuke ja se Terille huomattavasti mieluisampi asia eli voitettu ruokapussi, vaikka se nyt ei sattunutkaan olemaan hänen omaa ruokamerkkiään. Myös Geena sijoittui tulemalla toiseksi veteraani luokassa.
Loppu päivän Teri viettikin sitten loikoillen sängyn pohjalla ja nähden villejä unia.

Loppuun vielä kuva hyvin itsetyytyväisestä ruokapussin voittajasta :)

1 kommentti:

  1. Sietää ollakin itseensä tyytyväinen, niin hieno päivä oli : D!

    VastaaPoista