sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Paukkuja ja puutoksia

Uuden vuoden vaihtuminen meni Terin kanssa aika perinteisin menoin ja pelon sekaisin tuntein. Lisäksi havaitsin taas puutteita tytön purukalustossa.

Uusi vuosi

Vuoden vaihdetta saavuimme viettämään Terin mummolaan, siinä toivossa että täällä syrjemmässä olisi vähemmän pauketta kuin kaupungissa. Neljän aikaan kuului ensimmäinen raketin pamahdus ja samantien katosi Teri sängyn alle (hän varmaan uskoi ufojen tuloon). Kuuden aikaan mietin että pitäisikö katsoa missä tilassa neiti siellä napottaa ja päätin samalla tarjota hänelle syötävää. Kauhistunut ilme kasvoillaan tyttö katseli. Muutin häkin kulku suunnan päätyyn ja niin, että siihen pääsi lähes suoraan sängyn alta. Häkkiin otin pakastimesta putkiluun kappaleen ja sängyn alle tarjosin possun korvan suuremmitta eleittä.
Puoli seitsemän aikoihin alkoi kuulua possunkorvan nuolemista, jolloin päätin käydä jääkaapilla ja "vahingossa" tipauttaa lihapullan palasen lattialle. Tyttö oli tullut sängyn reunan alle katselemaan ja muutaman sekunnin mietittyään hän uskaltautui hakemaan pullan palasta. Tämän reissun päätteeksi hän jäi häkkiin kaluamaan luuta.
Suurin osa loppu illasta meni tytön liikkuessa häkin ja sängyn aluksen väliä, riippuen sen hetkisen rohkeuden tasosta. Tepa yllätti minut monen tunnin paukuttelujen jälkeen tulemalla uudelle alustalleen syömään luutaan. Ikävä kyllä luu oli ilkeä ja ilmeisesti satutti neitiä, sillä hän juoksi ulahtaen pois luun luota ja sen jälkeen sitä lähestyminen oli hyvin varovaista.

Teri raukan silmät ovat kuin lautasantennit liian jännityksen ansiosta.

Rohkaistuaan itseään neiti uskaltautui pois pimeistä koloista

 Ulkoa kuuluu pauketta

Hammas katsaus

Niin ja vielä siitä purukaluston puutteesta. Löysin perjantaina sängystäni Terin hampaan. Tällä kertaa kyseessa oli P3 alhaalta vasemmalta. Näytti siltä että hampaan juuret olivat katkenneet. Harvalta alkaa pikku hiljaa näyttää Tepan hammaskartta, mutta onneksi noista työkaluista on vielä suurin tallessa.
Koska olen yleensäkin kovin huolissani neidin terveydestä, voi olla että huomenna on soitto lääkärille edessä, jotta voin kysellä miksi ne hampaat nyt on alkaneet tippumaan. Olisikohan kyseessä jokin puutostila? Terin suu on nimittäin siisti, siinä ei näy tulehduksen merkkejä eikä hammaskiveä. Huomenna mieleni toivon mukaan neidin hampaiden osalta rauhoittuu.

Joku tyhjäpää päätti juuri ampua raketteja ja Terin tämäkin ilta menee toden näköisesti sängyn alla.. Niinpä siirrymme viettämään rauhallista loppu päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti