keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Pipo päähän pakkasella

Nyt kovien pakkasten saavuttua on Terin vaatetus ulos mentäessä ollut taas ajankohtaista. Siinä onkin ollut miettimistä, että minkälaisessa varustuksessa milloinkin olisi hyvä ovea raottaa, kun raottamattakaan ei voi olla.

Suurin osa vaatteista ja niiden pukemisesta on Terille sellainen ok juttu, että eteiseen voi tulla jo valmiiksi odottamaan. Sitten on niitä vaatteita, että mennään seistä jököttämään olohuoneen matolle ja puvustus tapahtuu siinä, jonka jälkeen lähdetään liikkeelle. Onhan Tepalla toki se pahin vaate kappalekin, jonka pukemisen jälkeen minkäänlainen liikunta ei ole mahdollista, jollei erikseen valjaista hieman vauhtia anna.

Rappusissa alaspäin meneminen on ollut tossukauden alettua hidasta. Melkein täytyy pysähtyä neitiä odottamaan ja kun takaapäin menoa katsoo on se hauskan näköistä, takatassut samaa tahtia menoa :) Tossut ovat kyllä tänä vuonna olleet muuten hyvin siedetty juttu.

Terin asuste valikoima hieman laajentui tänä talvena, kun päädyin neulomaan neidille pipon. Kaupassa ollaan joskus käyty pipoa ihailemassa ja sovittamassa ihan vaan huvin vuoksi aikaisemmin. Nyt kuitenkin on ollut niin kireä pakkanen, että minä hieman ehkä ylihuolehtivaisena koiran omistajana päätin että pipo on Nakelle saatava, ettei korvat palellu.
Täytyy sanoa että kärsivällinen tuo tyttö noissa sovitus puuhissa oli, jopa ehkä hieman liiankin sillä välillä sain sovitella pipoa nukkuvan tytön päälle. Pipo kuitenkin valmistui ja ajatuksena on että sitä voisi käyttää, kun alkaa mennä -24 celsiuksen kylmemmälle puolelle tai muutenkin tarvittaessa.
Testi käyttö suoritettiin tänä iltana ja tapaus oli Terin mielestä kovin nolo. Tämä osoittautui siksi vaate kappaleeksi, jonka kanssa ei voi omaehtoisesti liikkua. Minua huolestutti onko pipo liian tiukka, Tepaa ettei kukaan vaan näe. Molempien huoli osoittautui turhaksi kun ketään ei tullut vastaan ja parin ravistuksen jälkeen oli Nakella käytössä kaulurimallinen pipo.

Mitä sitä suotta nousemaan?

Tämä päässä ei voi sitten liikkua! Pitäisiköhän muuten tehdä pieni irokeesi tuohon keskelle?

Neidin mielestä on kauhean luonnotonta, että koiran pitää laittaa vaatteita päälle, mutta onhan niitä laitettava ettei tule vilu. Nyt siirrymme miettimään pipon päässä pito keinoja :)

3 kommenttia:

 1. Ei ole totta xDD En todella odottanut näkeväni näitä korvaläppiä!! Ei vain voi olla!

  VastaaPoista
 2. Voi ihana tepa <3 Ja ihanan pipon oot tehny!!

  VastaaPoista
 3. Totta kuin kirkonrotta. Teri ei tosin toivonut niitä näkevänsä.. ;)
  Kiitos, Tepa on :)

  VastaaPoista