torstai 16. helmikuuta 2012

Reissailua

Tällä hetkellä olemme Terin kanssa kyläilemässä etelä-suomessa ja samalla reissulla ollaan päästy testaamaan myös uusi paikallinen koirapuisto. Lisäksi Teri kävi mummon luona ollessamme onnittelemassa Bondia synttäreiden johdosta.

Puistoilua

Reissuun tyttö oli tapansa mukaan taas innoissaan lähdössä. Matka menikin hyvin lukuun ottamatta sitä, että huomasin jonkun varastaneen meidän takalasin pyyhkijän, mikä hieman vaikeutti taustapeilin käyttöä. Perille tästä huolimatta päästiin.
Hienosti tyttö on malttanut käyttäytyä ja suurimmaksi osaksi käyttänyt aikansa lepäilyyn. Kaupassa käydessäni oli neiti napottanut sohvalla ja katsellut ikkunasta, ilman minkäänlaista äännehdintää :) Takaisin tullessani oli Nake tietenkin innoissaan vastassa ja odottamassa tuliaisia.

Saimme tietää että lähelle oli tullut uusi koirapuisto ja pitihän se päästä testaamaan. Paikka oli hienosti suunniteltu vaikkakin vielä keskeneräinen (kasvit puuttui). Puistoon mentiin "eteisen" kautta, joka oli pieni aitaus. Eteisessä oli hyvä ottaa Tepan valjaat pois ja siirtyä sitten toiseen puistoista. Hetken aikaa puistossa kierreltyämme ja tytön spurttailtua saimme seuraksi neitiä pari vuotta vanhemman kaverin. Leikki ei oikein lähtenyt käyntiin vaikka Tepa kovasti yritti. Kaveri luovutti ja jäimme odottamaan lisä seuraa, jota pian saapuikin.
Puistoillessa vierähti hyvin aikaa ja Terin olisi tehnyt hirveästi mieli leikkiä. Tytön leikkiin pyyntö yritys oli kyllä erään koiran kohdalla aika epäkohtelias, kun neiti lähti hirmu vauhtia juoksemaan koiraa kohti tämän sitä huomaamatta. Onneksi tämä kaveri ei siitä hermostunut vaan ajatteli ilmeisesti neidin olevan hieman tyrkky.
Hyvin meni puistoilu ja Teri oli paljon leikkisämpi kuin pitkiin aikoihin, hän myös juoksenteli innoissaan yksinänsä, käyden välillä minulta herkkua hakemassa.

Uuden puiston hajuja

Kiihdytys

 Kerrankin on korvat kohdillaan juostessa

Bondin synttäreillä

Viime viikonloppuna kävimme Terin kanssa toivottamassa Bondille hyvää syntymäpäivää. Sain myös tilattua kameraan uuden akun, joten nyt on kuvia kaveruksista. Tietysti Bondin pikkusisko Raisakin oli paikalla ja tytöillä olikin taas leikki tuokio.

Teri ja Bondi tuumailevat

Leikkiä Raisan kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti