keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Seitsemän vuoden villitys

Terille on iskenyt jonkinmoinen seitsemän vuoden villitys, ihan niin kuin ihmisillekin iskee viidenkympin villitys. Onhan se ihan ymmärrettävää, sillä vietettyään viime sunnuntaina 7 vuotis synttäreitään neiti on yhden laskutavan mukaan nyt 49 vuotta koiran iässä, siis lähes viisikymmentä. Synttäri kakun syönnin lisäksi Tepa on myös päässyt erään mieli puuhansa pariin.

Teri 7 vuotta!!

Niin kuin jo mainitsinkin Teri täytti sunnuntaina seitsemän vuotta ja sen takia "kärsii" villityksestään. Ettäkö mistä villityksestä? No kyseessä ei ole lainkaan huono villitys vaan oikeastaan piristävä ja mieltä lämmittävä asia. Teri on nimittäin tullut ihan yli hyvän tuuliseksi. Hän heiluttaa häntää vähimmästäkin aiheesta ja innostuu pelkästä jutustelusta. Lenkkeillessäkin tyttö innostuu välillä leikkimään, spurttailemaan ja pyörimään lumi hangessa. Jopa lelun kanssa voi leikkiä ja riekkua muiden nähden :D Tämä on kyllä mielestäni hieno asia, sillä ilmeisesti neidin elämässä on kaikki kohdallaan.
Lahjaa en Terille ole vielä löytänyt, mutta eiköhän asia korjaannu kun pääsemme eläinkauppaan vierailemaan. Tästä huolimatta ei tytön synttäri päivä ollut täysin lahjaton, sillä hän sai tädiltäni paljon herkkuja ja erityisesti tytön mielen olevan syötävän onnittelu kortin. Tietenkin kakku kuului Naken päivä ohjelmaan ja illalla oli luvassa maksalaatikkoa kermaviili kuorrutteella, kynttilän virkaa hoitivat tänä vuonna banaanin makuiset kanatikun pätkät.

Teri tarkkailee syntymä päiväkseen tilaamansa lumisateen laatua

Pakollinen kakku poseeraus

Lupa syödä
Lumiset puuhat

Teri pääsi tänään toteuttamaan mieli harrastustaan eli vapaana juoksentelua. Menimme lumisiin mökki maisemiin, mistä neiti oli riemuissaan ja meno oli sen mukaista. Joka suuntaan tyttö meni täysillä ja pomppi innoissaan umpihangessa ilman päämäärää. Vähän aikaa juostuaan Teri tuli luokseni hurjaa vauhtia ja istui viereeni makupalaa odottamaan.
Pari kertaa neiti käytti moottorikelkka reittiä kiitoratanaan ja kiihdytyksen jälkeen loikkasi mahtavan loikan suoraan umpihankeen, jossa hän sitten jatkoi matkaansa. Hyvässä kunnossa tuntuu tyttö olevan, kun kaiken mäkien kiipeämisen ja laskemisen jälkeen ei ollut havaittavissa pahemmin hengästymistä ja riemu jatkui pitkään.

Ai niin, ehtihän Teri tänäkin vuonna synttäreiden "kunniaksi" ruoka pahan tekoon. Pikku Houdini murtautui veljeni reppuun avaamalla vetoketjun ja syömällä osan siellä olleesta karkkipussin sisällöstä.
Olimme Naken kanssa kahden ja minä ihan rehellisissä puuhissa. Aikani puuhailtuani minulle heräsi epäilys, kun oli niin hiljaista eikä neitiä näkynyt missään. Hiivin ympäri taloa tarkistamaan oliko neiti jossain nukkumassa. Löysin kuitenkin tytön veljeni huoneesta karkkipussi lattialla ja yksi karkki nenän edessä. Kyllä oli tyttö muuten noloa koiraa!
Siivosin rikoksen jäljet (karkin lattialta), nostin pussin pöydälle ja suljin kaikki mahdolliset ovet, ettei sama uusiutuisi. Tämän jälkeen neiti katsoi parhaaksi seurata puuhiani hieman kauempaa ja meni patjalle nukkumaan. Jospa tästä kielletyn hedelmän nauttimisesta ei tulisi perinnettä, vaan ensi vuosi olisi erilainen.


Sitten vielä kuvia ja loppuun esittely video lumitienhoito yhdistyksen toiminnasta

Uudessa talossa oli mielenkiintoinen tuoksu

Nyt en enää ihmettele syvien purkkien taitavaa tyhjentämistä ;)

"Pois alta" sanoi Teri lumessa.

Niin hauskaa oli, että neitiä ihan nauratti

"Lumitie palvelusta hyvää päivää"

Onkohan tukin alla aarre?

Tuoksun viemää
 Talvinen tiepalvelu

2 kommenttia:

  1. Rehellisissä puuhissa xDD "Rikoksen jäljet (karkin lattialta)" Ei ole hyvä lueskella tätä teidän blogia kesken tunnin xD !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. xD Ne rehelliset puuhat oli muuten kiuaskivien pesua ;)

      Poista