torstai 17. toukokuuta 2012

Match show menestystä

Meillä on nyt varmaan Terin kanssa menossa jonkin sortin hyvä kausi, kun tuntuu että kaikki onnistuu. Toko sujuu, agility sujuu, ohitukset sujuu ja tämän päivän mätsärikin meni ennätys hyvin! Hyvä niin, jaksaa sitten taas huonommat kaudet mennä läpi, kun on näitä hyviäkin. Tuntuu yleisesti ottaen sellaiselta aalto liikkeeltä tämä meidän meno, ylämäki-alamäki.

Tänään oltiin tosiaan pitkästä aikaa Naken kanssa mätsärissä. Aamulla suuntasimme Kuopioon, jossa mätsäilimme seuranamme Päivi ja Hukka. Ilma oli lämmin, jopa hiostava, mutta onneksi kuitenkin pilvinen.
Teri esiintyi tänään ensimmäistä kertaa veteraani luokassa! Kamalaa, miten aika on mennyt. Itse en kyllä osaa vielä mieltää neitiä muori-ikäiseksi. Vanhusten joukkoon siirtyminen sujui hienosti. Kiltisti Nake antoi itseään käsitellä kommenttina tuomarilta tuli, että tytöllä on irto karvaa ja se pöllyää. Milloinkas tuo tyttö ei, varsinkin kun se vaihtaa karvaa :D Kauheasti kyllä sain olla Tepan häntää nostelemassa seisotuksen aikana.
Veteraaneja oli yhteensä yhdeksän eli kilpailuakin oli. Pari kilpailussa Nake sai sinisen nauhan, niinpä matka jatkui sinisten kehään. Kehässä tyttö yllätti minut täysin ollen sinisten veteraanien ensimmäinen. Siinä vaiheessa olin todella iloinen. Menin hakemaan palkintoa ja siinä vaiheessa haluttiin jo punaiset kehään. Äkkiä nappasin maasta lahja pussukan ja poistuin punaisten tieltä. Jälkeen päin tajusin, että olisi varmaankin pitänyt jäädä kättelemään tuomari, voi minua hölmöä..
Terin matka jatkui siis BIS-kehään, jossa arvostelemassa olivat kaikki mätsärin kolme tuomaria. Menestystä siellä ei enää suuremmin tullut, enkä kyllä ihmettele, sillä paremmille on helppo hävitä. Nake alkoi esittämään syliin kiipeilyä ja paikalla pysyminenkin tuntui kovin vaativalta, niinpä Teri oli BIS-8. Muut koirat seisoivat niin nätisti paikoiltaan hievahtamatta, että tällainen ratkaisu ei ollut varmaankaan kovin vaikea :) Kaikki BIS-kehässä siis sijoittuivat ja saivat palkintoja.
Naken palkinto kasseista löytyi lelu, pokaali, ruusuke, pari ale kuponkia sekä tytölle mieluisia luita ja energisen koiran makkaraa. Tästä pääsee katsomaan virallisen kuvan ;)

Kotiin saapumisen jälkeen käytin Tepaa vielä uimassa, jotta kuumuus ei tuntuisi niin pahalta. Rannalla kävi ihana viileä tuuli, joka helpotti omaakin oloa. Yritin saada tytön ensin uimaan kuivattuja kaloja heittelemällä. Ensimmäisen neiti hakikin ranta vedestä nätisti, mutta edes maha ei tässä kastunut. Niinpä heitin seuraavan kalan vähän pitemmälle ja Terin mielestä ilmeisesti liian pitkälle. Tyttö meni kalan perässä jonkin matkaa, mutta pysähtyi sitten ihmettelemään aaltojen mukana eteenpäin kelluvaa kalaa. Kala meni menojaan neidin ihmetellessä sen perään.
Se oli viimeinen kala, joten siirryimme laiturille. Heti laiturille päästyämme Nake molskahti harkitsemattomasti järveen. Tyttö ilmeisesti luuli, että laiturin viereen pakkautuneitten kaislojen alla olisi tukeva maa :D Kyllä minua hieman huvitti tuo touhu. Jonkinmoinen puskeminen siinä tytöllä oli, että pääsi rantautumaan paksun kaisla patjan läpi. Onneksi molskahdus ei aiheuttanut traumoja vaan kohta oli taas Teri keikkumassa laiturin reunalla ja pohtimassa hypätäkkö vai ei?

Mukava päivä siis taas takana kaiken kaikkiaan! Ja mikä parasta, tuli Päiviä ja Hukkaa piitkän tauon jälkeen nähtyä :)

"Mikä luu! Ei kai minun maassa pitänyt pysyä?"
Teri ei saa katsettaan irti palkinnoista
Näin sujui loppu ilta. Näistä Terin nukkuma asennoista saisi jo melkein oman gallerian ;)
Piti taas pientä koiraa kiusata yhtenä päivänä..

7 kommenttia:

 1. Voi ei, tässä päivityksessä oli kyllä taas kaikki niin brilianttia xD
  On ensinnäkin ihan äärimmäisen ironista, niin äärimmäisen, että se on jo hulvattoman hauskaa, että heittelet Terille järveen kuivattuja kaloja xD Ai kauhea! Sitten nuo teidän kuvat ja kuvatekstit taas, ei hyvänen aika xD
  Onneksi sinä et päivitä tätä blogia joka päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuiset kuiva kalat järvessä ui, pikkuinen Teri koira huolestui ;) Ne kuivatut kalat vaan on niin hyviä, koska ne kelluu!
   Nyt on kyllä tullu niin paljon juttua, että hyvä ettei ole joka päiväksi riittänyt :D

   Poista
 2. Onnea veteraanivoittaja Tepalle ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea Terille hienosta menestyksestä mätsäreissä!
  Tuo nukkumiskuva on kyllä ihan superhellyttävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teriltä on kyllä löytyy noita hienoja nukkuma asentoja :D Teri lähettää kiitokset onnitteluista :)

   Poista
 4. Teri se vaan nuortuu ja palkinnotkin vaan lisääntyy. Hyvä Teri..Jeeeeee

  VastaaPoista