torstai 10. toukokuuta 2012

Vielä jaksaa vanhakin keinua

Kylläpäs nyt on tullut päiviteltyä Terin kuulumisia tiheään tahtiin, no ehkä se korvaa sitten joskus pitemmän välin :) Piti tulla sen verran palaamaan tiistain tunnelmiin, että laitan tänne muutaman kuvan kyseiseltä päivältä ja pakollisen posetus kuvan. Siinä samalla voinkin sitten kertoa jotain tämän päivän treeneistä.

Tänään käytiin Naken kanssa toista kertaa harjoittelemassa agilityn alkeita. Luvassa oli tuttuina esteinä hyppy, putki ja kepit. Ihan uutena asiana oli keinu.
Aloitettiin Terin kanssa kepeistä, jotka neiti kuulemma haki hienosti itse. Kepit oli taas sillä lailla kujassa, että Nake juoksi niiden läpi. Vauhtia hidasti hieman hihna, joka meinasi sotkeutua keppeihin tytön pinkoessa niin hirveää vauhtia.
Seuraavana mentiin keinulle. Sen harjoittelu meni niin, että toinen ohjaajista piti laskevaa päätä ylhäällä Nake juoksi hurjaa vauhtia siellä päässä olevalle nami kipolle. Hyvä vauhti oli tytöllä päällä ja jälleen saatiin kehuja, kuinka neiti jo itse hakee estettä, kun sanon sen nimen.
Putki olikin Terille jo tuttu viime kerrasta. Aloitimme ensin lyhyellä suoralla putkella, niin että laitoin rasian odottamaan putken toiseen päähän ja lähettelin tyttöä putken läpi. Kun oli muutaman kerran tehty näin molemmilta puolilta ohjaten, käänsin putken aloitus pään sivuun, niin että siihen tuli mutka. Hyvin neiti sujahti putkeen mutkasta huolimatta.
Hyppyjä otettiin tällä kertaa niin että niitä oli kaksi peräkkäin. Ensin hypytettiin jälkimmäistä hyppyä ja sen jälkeen molemmat peräkkäin. Ensimmäisellä kahden hypyn kerralla neiti meinasi hyppyjen välistä koukata luokseni, mutta ohjaantui kuitenkin lopulta myös toisen hypyn yli rasialle. Tai no en tiedä voiko tässä vielä hypyistä puhua, kun rimat on edelleen maassa ;)
Hyppyjen yhteydessä otin myös paikalla oloa ja kävin palkkaamassa, kun Nake pysyi nätisti istumassa. Kerran meinasi neidin pylly nousta ilman lupaa, mutta itse se kuitenkin tilanteen huomasi ja korjasi. Näitten paikalla olojen jälkeen saimme kehuja siitä, kuinka kuuliainen koira Teri on, kun odotti niin nätisti. Tietäisivätpä miten sen kanssa on tehty töitä!
Palasimme vielä uudestaan kepeille, joissa ei ollut tälläkään kertaa mitään huomauttamista. Putkessakin käytiin uudestaan, tällä kertaa niin että putken loppu pää oli mutkalla. Siinäkään ei mitään kummallista ollut.
Ihan viimeisimmäksi kävimme vielä uudestaan keinulla ja ohjaaja totesikin että: "vielä jaksaa vanhakin keinua". Mitäpä siihen muuta sanomaan kun että jaksaahan se. Eikä Tepa nyt vielä niin kauhean vanha ole :) Tällä kerralla edettiin jo keinun seuraavaan vaiheeseen ja ohjaaja laski hieman toista päätä Terin siellä seisoessa. Eipä tuo tyttö ollut siitä moksiskaan.

Sellaiset treenit tällä kertaa. Kotona sitten otettiin ennen välipalaa ihan pieni paikalla makuu, niin että minä olin piilossa kymmenen sekunnin ajan ja palkkasin sitten tytön välipalalla.

Jospa tämä nyt riittäisi vähäksi aikaa :D Loppuun vielä ne kuvat.

Suuri saavutus vaatii suuren palkinnon :)
Totteleminen kävi väsyttämään Teriä
Sama raukea tunnelma jatkui tyynyn esiin kaivuun jälkeen
Mitali koristaa Tepan treeni pantaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti