tiistai 19. helmikuuta 2013

Teri ikääntyy

Teri juhlii tänään syntymäpäiviään, järjestyksessään kahdeksansia. Niin se aika vaan menee. Eihän tyttö vielä mikään vanha ole, pari viikkoa sitten häntä luultiin taas ihan nuoreksi koiraksi. Ei kaukana ole sekään päivä kun sain taas kuulla kysymyksen "Se taitaa olla vielä ihan pentu?" Tepa on vaan niin kauhean nuorekas ja innokas, kun sopivan oloinen leikki kaveri löytyy ;)

Tämä on muuten jo (vasta?) sadas julkaistu teksti Terin elämästä, joten sitäkin on varmaan varmaan jollain tavalla syytä juhlistaa? Innokkaimmat bloggaajat saavat varmaan saman luvun täyteen jo paljon aikaisemmin, mutta mihinkäs meillä Naken kanssa olisi kiire ja tekstejä tulee sitä mukaan, kun inspiraatiota löytyy. Viime tekstin julkaisun jälkeen huomasin tämän tasa luvun sattuvan hauskasti Terin synttäri päivitykseen, kun väliinkään ei sitten muuta tullut.

Synttäreitten kunniaksi käytiin tokoilemassa tai no oltaisiin käyty muutenkin, mutta sattui tällä kertaa juuri sopivalle päivälle. Alkuun seuraaminen oli aivan kamalaa ja Nake meni nokka maassa. Minun onneksi kontakti oli päällä juuri sillä hetkellä, kun päästäinen mennä viipotti aivan edessämme hirveää kyytiä. Loppua kohti nenä alkoi onneksi osoittaa jo oikeaan suuntaan.
Nouto kärsi pienestä seisoskelusta, kun neiti päätti jäädä viereen ihmettelemään kapula suussaan. Sitten tytöllä alkoi raksuttaa ja se pyöräytti itsensä pa:han. Kun en huonosta palkannut vaan heitin heti uudestaan, niin juttu sujui taas täydellisesti ja se oli siinä.
Luokse tulon stopit oli taas mitä oli, mutta vaan hyvistä (siis sen tasoisista mitä Teriltä saatoin odottaa) palkkasin ja niistä ei sen enempää.

Tepa sai myös ääni onnittelun minun puhelimeeni, tätini toimesta. Voi sitä ilmettä mikä tytöllä viestiä kuunneltaessa. Seuraavaksi voisin kertoa Terin ajatuksen kulun viestin aikana: "Voi ei, minä kuulen taas jotain ääniä. Tämä ei ole se ääni joka käskee minun syödä mummon pöydälle unohtuneet vesirinkelit pussista. Tämä ei ole myöskään se ääni, kehottaa minua askartelemaan auki lohiöljypullon. Tämä on jokin aivan uusi ääni, jonka merkityksestä en saa selvää. Toivottavasti se ei ole ufojen aliavaruusviesti!!"
Niin kaikkeahan ei voi aina pieni koira ymmärtää ja väärin käsityksiä pääsee syntymään. Ihmisen korviin juhlallinen laulanta oli kuitenkin selvästi tunnistettavissa ;)

Näin alkoi siis Terin yhdesäs vuosi täällä pallon pinnalla ja ufojen viestikin oli vain väärä hälytys. Iltapalaksi tyttö saa vielä nauttia synttäri kakkua.

2 kommenttia:

  1. Myöhästyneet synttärionnittelut muori-ikään ehtineelle Naksulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nake kiittää! Mutta ei toki vielä myönnä muoriuttaan ;)

      Poista