tiistai 30. huhtikuuta 2013

Matkailua ja vieraita

Kylläpä on taas aikaa päässyt vierähtämään viime kerrasta. Paljon on ehtinyt tapahtua sitten viime kirjoituksen. Terin kanssa ollaan oltu reissussa ja meillä on käynyt vieraita.

On varmaan järkevintä aloittaa pääsiäisestä, joka oli ja meni jo aikoja sitten. Oltiin silloin reissussa ja Teri yritti päästä muna varkaisiin. Teri kävi melkein joka päivä ulkoilemassa järven jäällä, mikä ei kylläkään ollut hänelle mieleen. Kuinka sitä nyt voisi tarpeitaan hoitaa jos "tie" on niin leveä, että se yltää rannalta toiselle. Kova hinku siis oli tytöllä aina päästä rantaan ja kun hetkeksi erehdyin hänet vapaaksi päästämään niin Nake suuntasi ranta pusikoita tutkimaan.
Yhtenä päivänä havahduin siihen, kun Teriä komennettiin kovasti. Menin asiaa tutkailemaan ja sain kuulla tytön yrittäneen ryöstää keitettyjä munia pöydältä. Siinä neiti oli nokottanut takajaloillaan seisten pöytää vasten ja kilometrin mittainen kieli oli liponut munan kuoria ja koittanut saada yhtä niista siirtymään kohti nälkäistä kitaansa. Onneksi munat oli sen verran kaukana, etteivät ne neidin suuhun ehtineet ja kaikille halukkaille ihmisille riitti näin ollen omansa.
Pääsi Tepa mökillekin juoksentelemaan, kun siellä oli puun kaato operaatio linnunpönttöjen tekoa varten. Kuvat kertokoon enemmän tästä.

Teri harvennus hommissa
Ja juttua riittää ;)
"Herkkuja kiitos!"
Hakkelointi työmaa
Astetta isompi hammastikku??
Teri yritti houkutella jäniksiä tekemällä vale jälkiä. Vähän on vielä harjoittelemista.
Klapi työmaa odottaa lumien lähtöä
Reissun jälkeen Nake uppoutui vaaleanpunaisiin unelmiin.
Kyläilijöitä
Niin tosiaan Päivi ja Hukka kävivät meillä kyläilemässä ja suorittamassa BH-kokeen. Koirat tulivat hienosti juttuun ja Terikin taisi vähän Hukan kanssa yrittää leikkiä, kun kukaan ei ollut näkemässä. Kovasti olivat neidin lelut Hukan mieleen, varsiskin majava ja kroko (tosin eri mielessä, kuin Tepalla). Hyvä että niilläkin joku joskus ihan oikeasti leikkii.
Ihmisten peliin piti koirienkin sen verran osallistua, että välillä käytiin potkimassa peli nappuloita ja eräs luppakorva taisi kaataa kortti pinonkin. Hukan peli apu taisi olla enemmän emännän puolella, kun hän kävi tassullaan polkaisemassa laatikon reunaa, joka toimi monopolyn pankkina. Niin lensivät setelit kauniissa kaaressa äipän rahojen viereen.
Ulkoiluakin toki suoritettiin ja nähtävyyksiä käytiin katsomassa. Päivillä oli kamera mukana, joten kivoja kuvia löytyy heidän blogistaan. On siellä eräs luppakorvakin muutamassa otokessa mukava ;)
Koskapa minulla ei ollut reissuilla kameraa mukana joudutte tyytymään pariin sisäkuvaan.

Teri esittelee Hukalle krokon käyttötarkoitusta
Hukka oli kuitenkin paljon sivistyneemmällä linjalla ja tyytyi pitämään krokoa kädestä.
Tepan mielipide Hukan leikeistä. Ilme kertoo kaiken.
Kylläpä sitten taas väsytti

Sellaista tällä kertaa. Katsotaan josko saisin kohta taas inspiraation ja uutta kirjoitettavaa.

2 kommenttia:

 1. Hukka koittaa olla vähän sivistyneenpi ja aloittaa krokon kanssa ihan vain kädestä pitämisellä. Eikös sitä "kolmospesälle" päästä yleensä vasta useampien treffien jälkeen. ;-D

  Kiitos muuten mukavasta viikonlopusta teille molemmille. Nähdään pian uudestaan! :-)

  P.S. Ei se Hukan "pelaaminen" tainnut paljoa minun raha-ahdinkoa auttaa. ;-)

  VastaaPoista
 2. :D Onneksi ei Terin suoraan asiaan tyyli tarttunut Hukkaan. Ja Hukan rahojen polkaisu oli kyllä vähän huonosti ajoitettu, kun satuin olemaan siinä vieressä katsomasa ;)

  Kiitos itsellenne!!

  VastaaPoista