tiistai 8. huhtikuuta 2014

Tepa teki urotyön

Kaikkea on taas tapahtunut sitten viime kerran, mutta joku on ollut aikaan saamaton. Yritän nyt tehdä jonkinmoisen tiivistelmän ja päivittää toko edistymistä tai siis kertoa onko sitä.

Suuri urotyö
Aloitan tuoreimmista tapahtumista nimittäin meidän tämän illan lenkistä. Oltiin jo kotiin päin tulossa, kun Teri alkoi erään pömpelin (olisiko ollut jonkin sortin sähkökeskus?) ohittamisen jälkeen haukkua ilmoittaakseen, että tuolla on joku. Katselin lähistölle ja olin että ei siellä ketään ole. Tepa kuitenkin itsepintaisesti buffasi, että on siellä. Lähdettiin sitten kävelemään sinne päin, mihin tyttö haukkui. Ihmettelin, että tuota rakennustako se nytten keksi haukkua. Tyttö kuitenkin haukkui pömpelin taakse. Minä siinä sitten edes takaisin kuljin rakennuksen edessä ja koitin kurkkia sivuille ja ei siellä mitään näkynyt.
Teri kuitenkin jatkoi buffaamista ja oli menossa pömpelin taakse. Ajattelin sitten että mennään vähän pömpelin viertä eteenpäin ja tyttö saa todeta jutun mielikuvituksen tuotteeksi. Tähyilin eteenpäin ja huomasin jonkun liikkuvan kauempana maassa. Mietin kuvittelinko vain, mutta lähemmäs mennessäni huomasin maassa makaavan miehen joka oli ilmeisesti heilauttanut kättään. Menin hänen luokseen ja kysyin vointia, hän kertoi sen olevan huono ja kysyin tarvitseeko hän apua. Kuulemma tarvitsi. Siinä minä sitten soitin hätäkeskukseen ja odottelin palelevan miehen maassa maatessa avun saapumista.
Ja voitteko kuvitella. Teri ei haukkunut tuota miestä ollenkaan sen jälkeen, kun hänen luokseen mentiin. Käskin Tepan kyllä maahan siksi aikaa, kun kävin puhelimessa saatujen ohjeiden mukaan maassa makaajan ihoa koittamassa. Tämän jälkeen neiti kävi itse viereeni istumaan ja odotteli siinä rauhassa tilanteen etenemistä.
Miten lie olisi miehin käynyt, jos Teri ei olisi häntä "ilmaissut" ja minä Teriä uskonut? Tuskin kukaan olisi häntä sieltä metsästä risukon keskeltä löytänyt, jos ei olisi sitten sattunut samalla lailla toimiva koira ollut mukana, oli sinne kuitenkin sen verran tieltä matkaa ja iltakin alkoi jo hämärtymään. Ambulanssista tullut mieskin kysyi miten minä miehen sieltä löysin, mutta kaikki kunnia kuuluu Terille!

Treeneistä
Ruutua ollaan pari kertaa otettu ja minusta tuntuu, ettei tyttö sitä oikein tajua. Menee kyllä, jos näkee että alusta on siellä ja se sinne viedään, mutta ei hän mielestäni merkkejä hommaan osaa yhdistää. Tässä on vähän miettimistä, mutta minulla on eräs hassu suunnitelma ;)
Tunnari on sillä tasolla, että "kyllä se kotona osaa". Siis kaksin treenamisessa ei ole haistelun kanssa ongelmaa kun muistaa vain että kerran tehdään, eikä enempää. Treeneissä ei sitten meinaa kapulat löytyä ja kun ne löytyy sieltä otetaan vain joku satunnainen palikka. Viime kerralla tehtiin piilotus treeniä ja sillä saatiin aikaan hyviä haisteluja.
Mitäs muuta? Kakeissa meinasi olla taas taakse päin liikkumis ongelmaa, mutta se onneksi korjaantui nopeasti. Seuraaminen on taas tiiviimpää ja saatoin jopa hoksata, mistä se väljyys siihen tuli. Ohitus tilanteisa kun olen palkannut Tepaa sen ollessa aika kaukanakin, mutta meillähän on niissä aivan eri käskykin enkä edes niissä ole vaatinut sivulle. No nyt piti alkaa vaatimaan ja kyllä sillä on ehkä ollut asiaan vaikutusta?
Hypyssä ilmeni viikonloppuna pienoinen ongelma. Teri hyppäsi takaisin istu käskyllä eli kävi vaan kääntymässä hypyn takana. No tämä tapahtui vain kerran tai pari, mutta olisi parempi, jos se Tepan oma sovellus hypystä tulisi vasta onnistuneen hypyn jälkeen, eikä ennen sitä..

En turise nyt enempää vaan laitan kuvia viime päivityksen jälkeisistä tapahtumista. Buff!

Kahden kerroksen väkeä? Elmeri oli hoidossa pari päivää
Teri kävi kalassa, kun jää oli vielä paksua ja kantavaa
Postista tullut paketti oli Tepan istuttava
Tuuli tuo tuoksuja
Pedin valtaus yritys
Oku sattui mökki maisemiin samaan aikaan ja Tepa vetää tunteella
Routa oli imaissut kiven maan sisään ja tehnyt kova reunaisen kuopan
Pitihän se nyt toki pää kuoppaan työntää, kun sitä ei kaivamalla saanut suuremmaksi

2 kommenttia:

  1. KYLLÄ TERI ON SANKARI KOIRA!
    HYVÄ TERI JA TIKU

    VastaaPoista
  2. Sankarikoiran emännälle pikku haaste blogissani. http://julkulanniemi.blogspot.fi/

    VastaaPoista