lauantai 14. kesäkuuta 2014

Miniminivauvajälki, tokoa ja mätsäri

Tuntuu että on taas tapahtunut kovasti sitten viime päivityksen. Tunne varmaan johtuu siitä, että kaikki on Vempille vielä niin uutta ja outoa. Tepallehan nämä jutut menee jo ihan rutiinilla.

Tunnaria
Aloitetaan tokosta. Terin kanssa olen koittanut keksiä, miten saisin kakeista niin hauskan liikkeen, että niitä kannattaa aina tehdä innolla. Pieni toinenkin ongelma tuon innottomuuden lisäksi on nimittäin se että tyttö päätti taas ruveta liikkumaan taakse päin istu-maahan vaihdoissa. Jälkimmäiseen ongelmaan olen käyttänyt apuna vanhaa ja hyväksi havaittua tekniikka treeniä ja se tuntuu toimivan. Sitä pitäisi varmaan muistaa tehdä myös silloin kun ongelmia ei ilmene, muistutus mielessä. Ruutu sujuu ihan kivasti ja nami alustalla edelleen mennään.
Tunari on taas sitä että Tepa menee ja ottaa ensimmäisen vastaantulevan kapulan suuhunsa. Tämän johdosta ollaan nyt pari kertaa tehty pelkkää oman piilotusta ilman muita kapuloita ja innokkaasti neiti sen etsii, jopa vieraan viemänä! Tässä jatketaan oman piilotus harjoituksia.

Kontakti <3
Ruutuun!
Namit häämöttää
Ruudussa
Kaket, istu.
Kaket, maahanmeno
Liikevälissä ajatus taas rakoilee ja taitaa hermostuttaa
Maahan
Vempin kanssa ollaan harjoiteltu perusasentoa, maahan menoa, katse kontaktia, avustettuna luoksetuloa ja kerran ruutua. Ihan kivasti alkaa jo hommat sujua isoin avuin toki suurin osa, mutta kuitenkin. Vielä pitää kovasti maltin pojalla kasvaa.
Eilen kun käytiin tokoilemassa, niin tein samalla Vempille aivan pienen jäljen alun. Mietin että pitäisikö aloittaa namiruudulla, mutta päädyin sitten ensin kokeilemaan jälkeä. Hienosti poika tajusi jäljen idean ja loppua kohti homma alkoi jo näyttää aika oikealta jäljestämiseltä. Kerran tai pari tuli jäljeltä eksyminen, mutta nopeasti siihen ihan omaaloitteisesti palattiin. Pätevä poika! Jälki oli tosiaan tosi lyhyt, kun en ottanut huomioon, että herkut ei kovin pitkälle riitä, kun askeleet tehdään toisiinsa kiinni ja nami tulee joka askeleelle.

Luoksetulo
Namia?
Ollaan me leikittykin
Vempi Potterin voittosaalis
Mätsäilyä
Tänään olin töissä mätsärissä töissä ja koska ajattelin päivän venyvän ja jotta Vempi näkisi jotain uutta eli paljon ihmisiä ja koiria kerralla otin hänet mukaan. Koska kello liikkui aamulla odotettua nopeampaa eteenpäin pääsi myös Tepa turistiksi. Suurimman osan ajasta koirat olivat autossa. Kuitenkin kun omat hommani olin tehnyt otin Vempin käymään ulkona ja ihmettelemään menoa. Reipas poika olikin, hän mennä tohelsi häntä pystyssä ja kävi hurmaamassa ihmisiä. Vempi jopa leikki aivan vieraan tädin kanssa tämän hanskalla ja sai kehuja kovasta puruotteesta. Hienosti poika otti minuun kontaktia eikä lähtenyt hötkyilemään muita koiria kohti. Vähän myös harjoiteltiin perusasentoa eikä sekään ollut mikään ongelma ympärillä pyörivistä ihmisistä ja koirista huolimatta.
Paras hetki taisi kuitenkin olla kun pääsi leikkimään auspai Lilan 9 vk kanssa. Kovat oli painit ja Vempin astumis yritykset taisi jäädä kahteen.

Jäärouva sulaa?
Tepa on alkanut esittää yhä enemmän sulamisen merkkejä. Muutaman kerran hän on jo melkein leikkinyt Vempin kanssa ja tänään jopa oli pieni kitashow-paini menossa, kunnes Nake muisti ettei sellainen ole hänen arvolleen sopivaa. Muitakin lämpenemisen merkkejä on ilmassa ja Teri käy aina häntä heiluen toivottamassa Vempin tervetulleeksi ulkoilu reissuilta.

Loppuun kuvasaastetta. Kaikista treeni ja Hukka-sedän sedän vierailukuvista kuuluu jälleen kiitos Päiville! Kuvat on kyllä jo osittain melkein parin viikon takaa. Buff!

Tepa tekee mitä parhaiten osaa
Nenän vaihto suoritettu
Hukalla oli kiinnostavia tuoksuja tassussa
Haistelujoukkojen iskuryhmäSisko ja sen veli
Tepa nauttii vapaudesta
Koska ilman tyynyä ei voi nukkua?


Aika läheinen tunnelma
Voi hitsi, kun lelu pääsi tippumaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti