torstai 11. kesäkuuta 2015

Pikapäivitys

Nytpä päätin repäistä ja laittaa toisen jutun viikon sisään! Ei mitään mullistavaa tiedossa. Ihan vaan videon Vempulan kahlailusta laitan, niille jotka ei sitä ole muuta kautta nähneet.

Pari kertaa on koirat päässyt käymään nyt järvessä. Tepa menee kuin vanha tekijä aina bikini-rajaan asti. Menisi hän siitä eteenpäinkin, jos vaan joku tollo tajuaisi heitellä makupaloja niidä odotettaessa. Ei ole ollut kelluvia nameja mukana, niin ei ole tollo viitsinyt koiraa suotta kiusata.. Tyttö siis kahlailee ja into mennä järveen on kova! Myös rannan mudassa pyörimiseen into on kova ja sitä neiti on saanut hiukan jopa luvallisesti harrastaa.
Vempin veteen meno oli aluksi enemmänkin vahinko pojan puolesta. Hän vaan käveli järveen, kunnes tajusi seisovansa vedessä ja pinkaisi hirmu kiireellä pois. Tämä tapahtui pari kertaa. Nyt veteen voi mennä jo paljon reippaammiin ja paljon syvemmälle kuin ensimmäisellä kerralla. Kyllä se vielä joku päivä ui.

Muuten elo on ollut aika arkista. Älypelejä on koirat pelanneet ja vähän ollaan temppuiltukin. Ulkoilu on alkanut taas Vempulaltakin sujua ja ohitukset on parantuneet. Enää ei edes kaikki vastaan tulijat kiinnosta ja kujerrus on vähentynyt. Tepan kanssa ei nyt ongelmia ole ollutkaan, hänellä kun se ongelmointi on enemmän kausi luontoista. Ja muuten en muista olenko jo asiaa täällä ihmetellyt, mutta veli Vempulan saapumisen jälkeen ei ole Tepalla ollut pelkokausia! Varmaankin tuommoinen varma ja mistään kauhistumaton kaveri vierellä on helpottanut tytön oloa.

Tässä siis kahlailua. Buff!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti