perjantai 23. syyskuuta 2011

Neiti Auringonpaiste ja Neiti Kuu

Meillä on ollut täällä Terin kanssa seuraa, kun saimme laina lapsen. Luna schapendoes tuli kyläilemään kun hänen perheensä lähti reissuun. Vähän aluksi jännitti miten ne hommat nyt menee kahden koiran kanssa, niin hyvin on pärjätty.

Yhden kerran ulkoillessamme aloin ajatella tyttöjen nimiä ja tajusin miten hyvin ne sopivatkaan yhteen. Teri nimittäin tarkoittaa auringonpaistetta ja Luna kuuta. Meillä on siis riittänyt täällä hetken aikaa molempia taivaankappaleita ympäri vuorokauden. Lenkkeillessä ei muuten olla oltu kertaakaan pahasti solmussa ja tyttöjen solmuun meno yrityksetkin ovat olleen suoraan sanoen surkeita. Tytöt niin kiltisti mennä napottavat osan ajasta kylki kyljessä. Välillä tuntuu että neidit vuorottelevat siitä kumpi nyt kulkee oikein nätisti, sillä välillä toinen kulkee vasemmalla puolella hihna löysällä ja toinen viipottaa edellä. Koska Luna ei hauku muita koiria on myös Terin haukkuminen vähentynyt, niitä kohtaan joita se normaalisti louskuttaisi.

Eräs aamu ollessamme ulkoilemassa oli ulkoilureittimme varrella olevalla urheilukentällä kisat käynnissä ja tietenkin siellä ammuttiin lähtö laukauksia. No Terihän meni niistä aivan paniikkiin, josta seurasi kiskomista hengen edestä. Onneksi Luna ei näistä paukuista välittänyt ollenkaan, aivan kuin se ei olisi niitä kuullutkaan. Oli todella kummallista olla selaisen koiran kanssa ulkona joka ei paikuista välitä ja kokemuksen jälkeen todella toivon, että jos Teri joskus saa pikku sisaruksen se on yhtä välinpitämätön paukuista kuin Lunakin.

Sisälläkin elo on ollut pääosin rauhallista, alku levottomuus toki kuuluu asiaan. Kun mitään ei tapahdu niin tytöt nukkuvat sulassa sovussa. Välillä lähempänä ja välillä kauempana toisistaan. Jäärouva eli Teri on ihmeekseni välillä yrittänyt saada leikin poikasta Lunan kanssa aikaiseksi, mutta tuloksetta. Tuntuu etteivät tytöt huomaisi toisiaan ollenkaan. Vein heidät jopa Pemolle kaukaloon juoksemaan, jotta he saisivat leikkiä keskenään, mutta molemmilla oli omat juttunsa. Luna haki innoissaan palloa ja Teri hoiti hajujen tarkastusta. Huomenna onkin sitten Neiti Kuun aika palata kotiin ja me jäämme Auringonpaisteen kanssa viettämään syksyä.
Nyt vielä loppuun koiramaisia ajatuksia pallosta ;)

Sama tyyny kelpaa molemmille

Ensin pallosta keskusteltiin sisällä
Luna: "Katso! Minulla on hieno pallo!".

 Teri: "En halua katsoa!"  Luna: "Mutta se on niin hieno..."

Teri: "No nyt voin haistaa, kun Luna ei huomaa."


Sitten siirryttiin ulos jatkamaan aiheesta keskustelua
Luna: "Minulla on taas tämä hieno pallo :)"

Luna: "Hyökkäykseen!!"  Teri: "Nyt pallon kyllä käy huonosti, en kestä katsoa!"

Luna: "No miten minä sen pallon nyt tuolta saan?"  Teri: "Siihen on yksi keino, mutta enpäs kerro."

 Luna: "Ai niin, näinhän se kävikin."  Teri: "No nyt se sen hokas."

Lopulta Teri hermostui paparatsiin..
Teri: "Nyt loppui se kuvaaminen! Tässä on kyse pallon haltuunotosta ja siihen liittyvistä neuvotteluista."


 Koska vesi kasteli, katsoin parhaaksi Lunan antaa lainata Terin kylpytakkia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti