keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Toimiva (r)asia

Käytiin Terin kanssa taas treenailemassa. Paikalle saavuttaessa piti oikein miettiä oltiinko oikeassa päivässä ja ajassa kun treeni seuranamme oli pelkäskään sakemanneja. Oikeassa kuitenkin oltiin ja sinne mentiin muitten sekaan treenaamaan. Mukana menossa oli makkaraa tai märkäruokaa sisältävät rasiat, jotka toimivat tytön innokkeina.

Liikkeestä maahanmenoa lähinnä lähdettiin treenaamaan, kun se ei ottanut onnistuakseen viimeisimmässä toko-kokeessa. Viime tekstissähän epäilin että ongelma johtui väärästä äänen sävystä. No tuli seuraavana päivänä todistettua ettei johtunut. Maahan käskiessäni tyttö jäi seisomaan vaikka kuinka matalalta käskyn annoin, piti ihan pysähtyä käskyn annossa että maastoutuminen onnistui.
Tästä viisastuneena lähdimme eilisiin treeneihin ystäviemme rasioiden kanssa. Otin tytön pa:han ja laitoin rasian hänen taakseen noin puolen metrin päähän, niin että tyttö sen huomasi. Sitten palasin takaisin sivulle ja lähdin seuruuttamaan. Kontakti oli älyttömän upea, sen mitä nyt siinä pystyin vilkuilemaan ja maahan menossa Teri tipahti suoraan eikä empinyt hetkeäkään. Heti tytön laskeuduttua vapautin hänet ja voi sitä vauhtia mikä vei neitiä kohti rasiaa. Rasialle päästyään Teri sen hienosti ilmaisi maahan menolla, niin kuin jäljellä ollaan opeteltu :) Jäävät olikin sen jälkeen tosi nopeat, onnistui sekä maahanmeno että seisominen. Joka kerta sain nähdä rasialla upean ilmaisun.

Paikalla makuutakin yritin ottaa rasian kanssa. Taakse jätetty rasia oli liian kiinnostava ja sitä piti kuikuilla, joten siirsin rasian sivulle, josta sitä kuikuiltiin yhä. Tein pari lyhyttä paikka makuuta, joista toisessa kävin vain kääntymässä ja sitten palkka hiljaa olosta. Hyppy esteelle pääsyä odotellesa otin luoksetuloa sivulle lyhyeltä matkalta ja alkoihan sekin taas neidiltä luonnistua. Lopuksi vielä se hyppy joka meni hyvin :) Palkkasin kerran esteen yli ja yritin varmistaa niin seisomassa pysymistä.

Lopuksi todettakoon että rasiat toimi mainiosti ja sitä aiotaan käyttää jatkossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti