lauantai 12. marraskuuta 2011

Tuli taas Kokeiltua

Elikkäs Terin kanssa käytiin pieksämäellä Toko-kokeessa viimeistä ALO ykköstä metsästämässä. Saalis jäi kuitenkin tälläkin kertaa saamatta, yhden epä onnistuneen liikkeen takia. Nyt jokainen saa veikata sitä liikettä.. Vihjeeksi annan, että sen kanssa on ollut ongelmia muutenkin.

Nyt itse kokeeseen.
Henkilökohtainen ilon aiheeni eli luoksepäästävyys oli jälleen kymppi. Taaskin tyttö nousi ja tällä kertaa meni tuomarin rapsutettavaksi, joka muuten kehui Naken nappisilmiä. Ihana kun Teristä on tullut niin reipas!
Seuraavana oli tietenkin paikalla makuu. Jos joku veikkasi tätä liikettä, niin onnittelut siitä. Tämä nimittäin meni nollille. Nätisti tyttö jäi maahan eikä vinkunut läheskään niin paljon kuin viimeksi. Jossain vaiheessa neiti kuitenkin taas nousi seisomaan ja alkoi haistelemaan. Paikallaan pöyrintä ja haistelu jatkui ja menin hakemaan Teriä. Puolimatkassa riviin paluuta sai muut palata koirien sivuille.
Seuraamiset oli molemmat 9. Tuomarin mielestä tytön korvat olivat ihanat. Kuulemani mukaan ne heiluivat.
Seuraavana jännityksen kohde, nimittäin liikkeestä maahan meno. Päätin varmistaa liikkeen ja käskyä antaessani katsoin aika painostavasti Teriä. Katseeni takia pisteitä tuli 8.
Luoksetulosta saatiin 9 pistettä, eikä minulla ole siitä sen kummenpaa sanottavaa kuin että hienosti Teri löysi perille ;)
Liikkeestä seisominessa oli hieno nopea pysähtyminen. Pisteitä kuitenkin ilmeisesti verotti Terin hidas liikkeelle lähtö. Siitä siis 9.
Hyppy oli mielenkiintoinen. Voinen sanoa että tytöllä vaikutti tänään olevan hieman pitemmät piuhat mukana. Käskyn annon jälkeen meni hetki ennen kuin neiti tajusi hypätä, mutta hieno hyppy kuitenkin ja siitä 9 pistettä.
Kokonaisvaikutus oli 8. Haistelua oli kuulemma havaittavissa.
Pisteitä saimme kasaan tällä kertaa 151.

Loppujen lopuksi tämä oli taas sellainen hyvän mielen koe, että iloisena pois lähdettiin. Seuraavaksi pitäisi miettiä miten Terin alku levottomuuden saa pois, kun sen keksin alkaa paikalla makuukin toivon mukaan taas sujua paremmin. Nyt siis miettimään rauhoittumis keinoja ja jatkamaan seuraavan luokan liikkeitten opettelua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti