keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Eteisessä väijyi hirviö!

Aika ajoin sitä herää aina ajattelemaan miten rankkaa pienen koiran elämä voikaan olla. Kaikkien ulkona ja joskun sisälläkin vaanivien x-files kauhujen lisäksi meidän komerossa asuu hirviö.
Normaalisti tämä kauhistus siis majailee omassa komerossaan, mutta pakottavasta syystä sen on aina välillä pistäydyttävä myös oven toiselle puolelle. Kun on kauhistuksen esiin tulon aika, siirtyy Teri turvalliseksi toteamaansa paikkaan eli sängyn päälle, jonne hirviö ei yleensä pääse.

Tänään oli taas hirviön "ulkoilutus" hetki ja Tepa hakeutui turva paikkaansa. Aikansa asunnon lattioita kierreltyään palasi kammotus komeroonsa, tai niin ainakin Teri luuli. Ilmeisen huojentuneena asiasta neiti lähti juomaan. Retken aikana ilmeisesti tuli mieleen tarkistaa olisiko keittiön portti jäänyt vahingossa auki.
Pitkälle Nake ei kuitenkaan ehtinyt vaan nurkan taakse rauhallisesti tassutellessaan hän kohtasi kyseisen hirviön vapaalla jalalla. Neidin liikkeet nousivat sillä hetkellä huippu nopeiksi, tiukka käännös ja tassujen sutimista oli luvassa. Sänkyä lähestyessään tyttö otti hurjan loikan ja painautui viereeni. Tässä vaiheessa en osannut muuta kuin nauraa oli se sen verran koominen tilanne. Hieman närkästyneen näköisenä neiti minua katsoi, mutta rapsutukset naurun seasta kuitenkin kelpasivat.

Nyt saattaa joitakin askarruttaa, mikä kumma sai Terissä aikaan moisen kauhistuksen eli mikä on tuo hirviö? No se on niinkin arkinen asia kuin meidän imuri.
Pentuna tyttö pelkäsi imuria aivan paniikiksi asti, mutta monen vuoden harjoittelun jälkeen siitä on tullut siedettävä paha, jota voi jopa käydä haistelemassa sen hiljaa ollessa. Eniten kauhistusta Terille imurissa aiheuttaa sen ääni ja nämä yllättävät kohtaamiset. Onneksi niiden kanssa voi kuitenkin elää.

Nyt hirviön kohtaaminen on enää paha muisto ja Teri on rauhoittunut nukkumaan..

2 kommenttia:

  1. Ei ole helppoa olla pieni Nahkanenä (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikäväkseni luulen että nahkanenällä on välillä hieman tavallista rankempaa..

      Poista