perjantai 16. maaliskuuta 2012

Niin kaunis on hiljaisuus

On se, ainakin kun se sattuu oikeaan aikaan. Tässä hiljaisuudessa on kyse Terin yksin olosta. Aikaisemmin olenkin kertonut neidin yksinolon vaikeudesta ja siitä kuinka se tyttöä kiusaa. Nyt asiaan on tullut muutos :)
Piti ihan tarkkaan mietiä, että uskallanko aiheesta edes tänne kirjoittaa, ettei sitten taas olisi edessä vastoin käymisiä.

Ostin muutama viikko sitten web-kameran, ainoastaan siitä syystä että saisin Naken yksinoloa kuvattua ja selvitettyä miten se nykyisin sujuu. Muutanan kerran olen muistanut kameran jättää nauhoittamaan neidin yksin jäännin ajaksi ja voi kuinka iloisena olenkaan niitä nauhoja saanut jälkikäteen katsoa!
Silloin kun neiti huomaa että olen tekemässä lähtöä, hän majoittautuu nojatuoliin (todennäköisesti menisi häkkiinsä, jos laiska ihminen sen jaksaisi autosta ylös kantaa..). Siinä neiti sitten pötköttelee ja kun olen lähtenyt hän iskee jättämieni herkuilla täytettyjen pahvi härpäkkeiden kimppuun ja tuhoaa ne. Tämän episodin jälkeen tyttö rauhoittuu tuolille kuuntelemaan talon ääniä. Jätän minä toki Nakelle radion päälle, ettei tarvitse pelkästään rappukäytävän elämää kuunnella.
Korvat on kyllä tytöllä puoliluimussa, mutta välillä hän malttaa laskea päänsä lepo asentoon.

Eilen taas kuvailin Tepan yksin oloa ja heti aluksi kauhukseni huomasin, että olin unohtanut verhot auki. Normaalisti siis laitan ne kiinni, ettei tyttö pääse ikkuna penkille ikävöimään ja itkemään perääni. No siinä sitten jännityksellä videota aloin katsoa ja sinne ikkunallehan neiti herkkujen jälkeen suuntasi. Nake katseli ikkunasta. Minä odotin ulvontaa, mutta sitä ei tullutkaan. Hetken katseltuaan neiti kävi ikkunan eteen lepäämään nenä huoneeseen päin.
Välillä Terillä kyllä näytti olevan pakottava tarve tarkkailla ulkona liikkujia, mutta lopulta hän kuitenkin rauhoittui takaisin lepäämään. Ilmeisesti ikkunan vieressä oli loppujen lopuksi liian kova makoilla, joten neiti siirtyi nojatuoliin jatkamaan lepäilyä ja korvien luimutusta.
Nyt siis menee tämä homma taas paremmin :)

Laitetaan nyt vielä lopuksi pari kuvaa hiljaisesta eli nukkuvasta Teristä. Niitähän minulta löytyy, kun neiti on niin suloinen nukkuessaan(kin).

Tässäkin asennossa voi näköjään nukkua ihan sikeästi

Nake on asetellut peti koristeet mieleisekseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti