perjantai 29. kesäkuuta 2012

Juhannus kuvitukset

Juhannus sisälsi taas Terillä kaikenlaista tapahtumaa sekä uusia ja vanhoja tuttuja. Tapahtumia riitti, kun juhannuksen juhlinnan lisäksi oli mökkinaapurin 60-vuotis juhlat ja juhannuksen jälkeen maanantaina oli perinteiset juhannus markkinat.
Jos alkaisin kertoa kaikesta viikon aikana tapahtuneesta se olisi todella pitkä juttu, joten taidan antaa kuvien kertoa suurimman osan tarinoista puolestani.

Markkinoista ei ole kuvia, mutta ne sujuivat kuten ennenkin. Lähestyimme tapahtumaa ensin väljemmillä vesillä kierrellen ja sitten sukelsimme kojujen keskelle. Ensin neitiä jännitti semmoinen ihmis vilinä ja häntä sojotti tiivisti alaspäin. Arpa myyjän rapsutuksien jälkeen häntä nousi ja jännitys helpotti. Muutamat muutkin rapsutukset Tepa sai ja lisäksi tuli moni erikokoinen koira kaveri moikattua matkan varrella. Yhdet koirat Nake haukkui, mutta nekin tunne kuohun vallassa kun oltiin juuri kohdattu loput meidän markkina porukasta.

Mitä?! Oliko se herkku?
Vahti asemissa
Lapsi kaivelee vanhaa hiekkalaatikkoa :)
Teri pyytää Ranssia leikkiin
"Teidät olen tavannut ennenkin"
"Mitä sieltä löytyy?"
Vähän painia välillä
Juoksemaan olisi ollut kiva päästä

Seuraavana päivänä leikittämään saapui Oku
Tepa käytti Dumbo-taktiikkaa säikyttimenä
Taktiikka oli lähinnä naurettava
Neniäkin ehdittiin touhun lomassa vaihtaa
Ystävykset tarkkailu touhuissa
Teri ehti myös rakennukselle. "Tämä on minun kuoppani! Minun!"
Edessä pikku-kaivuri ja takana vähän isompi maansiirto väline
Treenit
Tänään oli Terin osalta suht hiljaiset agility treenit. Luultavasti tyttö siis alkaa sisäistämään hiljaisuuden taian ;) Toisaalta kun tyttö on käskyn alla, niin myös hiljaisuus on hommassa mukana.
Tehtiin ensimmäistä kertaa pientä rata pätkää, putki-hyppy-putki. Esteet olivat suorankulman muodossa, niin että hyppy jäi kulmaan. Ensin tyttö oli sitä mieltä, että ensimmäisen putken jälkeen voi juosta suoraan toisen putken päässä odottavalle palkalle. Tämä toistui pari kertaa, joten laitettiin sitten palkka jo ekan hypyn taakse. Sitten alkoikin sujumaan hienosti koko pätkä. Paljon vaan Teri aluksi otti minuun kontaktia ja odotti ohjeita. Lopuksi kuitenkin alkoi tyttö jo itse hakea esteitä ja otti enemmän tilaa. Hienosti Nake kuulemma tottelee käsi ohjausta.
Lisäksi treenatiin keinua, muuria, keppejä sekä hyppy-pituus yhdistelmää. Keinussa oli hidastelua havaittavissa alas mennessä. Muuri meni hyvin ja hyppy-pituuskin sujui, kun ensin muisteltiin miten pituus suoritetaan. Kepit olivat hieman kimurantimmat ja niitä piti vähän enemmän avata, jotta homma alkoi sujumaan.

Eiköhän tässä ollut nyt juttua vähäksi aikaa? Viikonloppuna lähdemme kannustus joukoiksi Agirotuun, joten muutaman tunnin päästä pitäisi jo olla jo reippaana menossa.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin..

Tyynyn valtaaja iski jälleen
Ja minä kun mietin nukkumaan käymistä.. ;)

4 kommenttia:

 1. VOU VAU MIKÄ "PETO" KUVISSA
  Kylläpä tuo koira paikkansa tietää..voi kun ihku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Voihan tepa :) Tulkaahan käymään täälläkin suunnalla, tutustumaan marttaan..

   Poista
  2. Tepan paikka ei kyllä normaalisti ole tyynyllä ;)Vaikka se usein vallataankin, kun en itse ole nukkumassa.

   Poista
  3. Niin ja pitäähän sitä Marttaan tulla tutustumaan :D

   Poista