torstai 9. elokuuta 2012

Taivaanrannan maalausta

Vähän myöhässä nyt tulee viime viikon agiliidot, mutta kuitenkin... Laitoin jatkoksi vielä viikonloppu reissustakin juttua

Taivaanrannan maalari
Viime torstaina siis oltiin taas Terin kanssa Agilityn alkeita harjoittelemassa. Oli kyllä minun mielestäni tytöltä hienoa työskentelyä.

Yksittäisinä esteinä oli rengas, puomi, A-este, kepit, pöytä ja keinu. Rengas sekä A sujuivat hyvin ja keppejäkin saatiin laittaa jo aika paljon supunpaan vaikka pari ohi juoksua Nake niillä suorittikin.
Puomilla oli hienot kontaktit, joilla tyttö pysähtyi hyvin ja pysyi niillä vapautukseen asti ja hieman ylikin ihan löysällä hihnalla. Nyt kun juoksin puomilta kauemmas, niin ei tarvinnut enää neidin kääntyillä minua katsomaan. Nämä kontaktit oli kyllä muuten aikamoista taivaan rannan maalausta Naken osalta. Palkan syönnin jälkeen tyttö jäi ihailemaan maisemia ja tuoksuttelemaan tuulia kaikessa rauhassa. Minä siinä sitten odottelin että Tepa sattuu muistamaan läsnä oloni ja katsahtaa minuun jotta voin hänet vapauttaa. Mutta ilmeisesti toisinaan vapautuksenkin jälkeen on hyvä jäädä vielä tuumailemaan maailman menoa. Sellainen koira, kuin omistajakin ;)
Keinulla oli taas hidastelua puolivälin jälkeen, mutta se ei kuulemma haittaa, kun neiti kuitenkin vauhdilla siihen asti juoksee ja kun pää on laskenut niin vauhdilla taas kontaktille. Mentiin estettä muutaman kerran ja aina sama juttu. Toisaalta parempi näin, jos keinu tuntuu ikävältä, kuin niin ettei suostuisi liikkumaan siellä ollenkaan.
Pöytä oli uutena esteenä, mutta ei siinä ollut mitään kummallista. Sanoin Terille "kyytiin" jolloin hän hyppäsi pöydälle ja siinä käskin maahan. Hienostihan se neiti siinä pysyi vaikka välillä jatkoin juoksuani, välillä pyörin
pöytää ympäri ja toisinaan vain seisoa jökötin.

Sitten oli semmoinen hyppy-putki-pussi sarja. Ensin otettiin Terin kanssa pelkkää pussia ja ilokseni huomasin että tämän suorittamiseen on tullut hurjasti lisää vauhtia! Kun pussi yksin sujui niin hienosti niin otettiin mukaan pussin edessä oleva putki. Ongelmitta tämäkin selvitettiin, vaikka olikin sellainen vänkyrä putki :) Sitten oli otettava mukaan hyppy. Alussa oli kaksi hyppyä, jossa toiselta lähdettäessä pääsi suoraan putkeen juoksemaan ja toiselta putkeen mentiin "kulman" takaa. En nyt tiedä onko tuolle nurkalta menolle jotain hienoa nimitystä, mutta toivottavasti joku ymmärtää mitä ajan takaa. Suoralta hypyltä putkeen meno ja sen jälkeen pussi ei tuottanut hankaluuksia.
Toiselta hypyltä lähtö ei ensimmäisellä kerralla niin vain onnistunutkaan ja Nake ampaisi suoraan pussin kautta palkalle. Minä kyllä kuvittelin että siitä mistä ensin Naken lähetin olisi helpompi ohjata se putkeen, vaan väärin meni. Seuraavalla kerralla lähdin hypyn vierestä tytön kanssa yhtä aikaa ja hienosti löytyi Tepalle putken pää. Tämän jälkeen sitten onnistui molemmista kohdista lähetys.

Sawo Show
Edellinen viikon lauantai vietettiin turistina Kuopiossa Sawo Show:ssa. Reissua varten mentiin jo perjantaina Päivin luo yöksi, jonne saapuivat yön jo pimetessä myös Katri ja Helmi.
Päivin luona Teriä oli vastassa tutut kaverit Rocky ja Hukka sekä uusi tuttavuus Max-kissa. Alussa tytöllä oli liikaa intoa Maxia kohtaan ja niinpä kisu lähti turvallisemmille reiteille. Illalla kaksikko kuitenkin sai tutustua toisiinsa rauhassa ja sen jälkeen ei ongelmia ollut.
Lauantai aamuna siis suuntasimme kohti Kuopiota lagun kontti täynnä koiria (Teri, Hukka ja Helmi). Hienosti sujui matka ja paikan päällä tapasimme myös Sarin ja Raisan. Näyttelyssä ei tapahtunut mitään tavallisuudesta poikkeavaa, Tepa käyttäytyi hienosti ja kulki jopa hihna löysällä vieressäni :)

Teri ja Raisa BIS-kehän laidalla
Illalla ajelimme Päivin mökille takaboksi vielä täydempänä, kun myös Raisa liittyi Tepan, Hukan ja Helmin seuraan. Perillä koitti Nakelle ihana vapaus ja tyttö saikin juoksennella mielin määrin ja spurttailla koira kavereittensa kanssa.
Hienosti sujui mökkeily ja neitikin pysyi lähi etäisyydellä, tehden välillä tarkistus käyntejä. Sunnuntaina vain ukkonen pilasi Terin tunnelmaa ja sekin vasta sisälle menon jälkeen. Jottei tekstistä tule kyllästyttävän pitkä laitan taas kuvia kertomaan menosta :D

Siinä olikin sitten kaikki siltä kertaa. Kyllä oli hieno ja reipas Nake!
Nyt niitä kuvia :)
Tepa ja Helmi mökin portailla
Tutkimusta suorittaa Helmi ja Teri
Lauantai iltana nukutti kovasti
Yön unien jälkeen jaksoi taas juoksennella. Hukka ja Nake
Teri toimii tuomarina Raisalle ja Hukalle
Seuraavaksi oli Helmin vuoro tuomaroida
Keskustelu kepin herruudesta
Sain Nakesta seisoskelu kuvankin
Vauhdissa Hukka, Raisa ja Tepa
Jottei meno kävisi liian yksitoikkoiseksi Teri antoi Hukalle Breakdance taidonnäytteen

Ukkonen oli niin pelottava juttu, että Teri meni IMURIN seuraksi sängyn alle. Imurin "ihanuudesta" voit lukea täältä.
Rankka viikonloppu vaati veronsa sunnuntai iltana

4 kommenttia:

 1. Eikä xD Totaalirepsahdin näillä hymynaamoille, ei hiivatti!! Kyllä ihmiset ympärillä ihmettelee, kun lueskelen teidän blogia. Jatkoa ajatellen tosin, niin minun naaman saa kyllä kuvissa näyttää : D Pelottaapahan kaikki ei-halutut lukijat kauas pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää! Ei tarvii ens kerralla käyttää tuota hurjan hienoa kuvan muokkaus ohjelmaa(painttia) :D
   Laitoin nyt varmuudeksi hymynaamat, jos joku ei halua naamaansa näkyviin ;)

   Poista
 2. Hienot pärstät, olette sitten viime näkymän jälkeen käyneet kasvoleikkauksessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on suuressa maailmasa muotia nykyään. Ei katsos kukaan pääse väittämään, että naamataulu on alkanu tympimään ;)

   Poista