tiistai 5. tammikuuta 2016

Video ja kuulumiset

On taas tilanne päivityksen aika. Koska vielä on joulun aika vajaan tunnin ajan laitan tähän heti ensimmäiseksi meidän toko ryhmän tekemän jouluisen videon. Siellä muitten joukossa kirmaa meidän Vempulakin. (HUOM! video ei toimi mobiilissa!)


Ja koska tosiaan joulu.. laitan myös pari joulu kuvaa, jotka koirista otin.

Sain siskolta lahjaksi itsetehdyn Nipsun <3
"Ei enää niitä kuvia"
Joulupäivän vieras
Kuinka vuosi vaihtui
No se vaihtui paukkuja paossa Sariannan seurana hänen vanhempiensa luona. Vietettiin leffa maratonia. Talossa oli aika hyvä ääni eristys, sillä paukkuja ei pahemmin kuulunut. Mummon luota autoon pakkauduttaessa kuului jo pari pauketta, joita Tepa hieman kuunteli ja pohti pitäisikö mennä auton alle, mutta ei panikoinut. Vempi ei huomannut koko paukkuja hänen maailmansa oli yhtä onnellinen ja rakkauden täyteinen kuin muulloinkin.
Kohteeseen päästyämme tilanne oli rauhallinen paukkujen suhteen. Terin suurin huoli oli se, että keittiöihminen oli portin väärällä puolella. Vempula vaan rakasti ja rakasti lisää ja lepäsi. Kun jossain vaiheessa paukkui oikein kovaa kävi poika kiinnostuneena oven alta haistelemassa, mikä siellä oikein tuollaista ääntä pitää? Tosi hienosti siis vaihtui meidän vuosi.

Loppu vuoden ulkoilut laittoi väsyttämään
Koska muut pehmeät paikat oli varattuna..


Tokoilu suunnitelmia
Vempulan kanssa olen nyt laittanut meille tavoitteeksi että korkattaisiin avoin luokka maaliskuussa, jos joku kiva kisa löytyy. Luulen ja toivon, että ollaan jo ennen sitä valmiita, mutta pitää vielä tehdä kokeen omaista ja ainakin yhdet möllit käydä. Jäävien taakse paluut ja istuminen on vielä työn alla eikä ruutua olla kokeiltu kokeenomaisena.
Kokeiltiin ensimmäistä kertaa tunnaria hallissa ja eihän se ottanut toimiakseen. Onneksi meillä on tosi fiksuja treenikavereita, joilla tuntuu olevan niksit joka hommaan. Saatiin sitten yksi onnistunut tunnarin tapainen. Kotonahan homma ei tietenkään perinteisesti enää toiminut. Päädyin sitten piilottamaan vaan yhtä kapulaa. Lopulta piti ihan ottaa Tepa näyttämään miten se yksi kapula etsitään ja siitä saadaan palkkaa. Kahden palkan sivu suun menon jälkeen alkoi nenä toimimaan. Tänään olin niin onnellinen, kun poika lähti heti käskyn saatuaan nenällä töitä tekemään. Kyllä sen aivot on sittenkin päässä paikallaan ja siellä herneet törmäilee!! Vaikka välillä tuntuukin, että aivojen uusi osoite on takajalkojen välissä..

Siinäpä nyt oli tällä hetkellä mieleen muistuvia juttuja. Buff!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti