sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Jäljen nostot

Olen jo pitkään miettinyt että pitäisi tehdä Terille jäljen nostoja, mutta jostain syystä se on sitten aina jäänyt. Nyt tuli asiaan onneksi muutos ja päästiin niitä kokeilemaan. Treeni seurana olivat Sari ja Bondi, joten neiti sai hiukan vieraamman jäljen :)

Aivan puolta tuntia eivät jäljet ehtineet vanheta, koska ajattelin ensi nostojen saavan olla vähän tuoreemmat. Kumpikaan kahdesta janasta ei ollut kuin muutaman kymmenen metrin mittaiset, jotta palkka tulisi mahdollisimman nopeasti. Ensimmäistä jälkeä Tepa lähti heti innokkaasti etsimään ja se löytyikin jonkin matkan päästä. Pari askelta tyttö otti jäljestä ohi, sillä onhan hänelle tehdyt jäljet aina tätä ennen lähteneet suoraan eteen päin. Sitten Teri huomasi että jälki jatkuikin poikittain ja lähti seuraamaan sitä. Tällä kertaa neidin työskentely oli mielestäni ihailtavan tarkkaa verrattuna ainakin viime kerran vouhotuksiin. Nopeasti löytyi myös jäljen päässä oleva rasia palkka ja siinä neiti tekikin hienon ilmaisun mennen maahan.

Toinen nostokin lähti hienosti, tosin liian läheltä Terin lähetin sitä kohtaa josta Sari oli mennyt metsään. Niinpä neiti siis etsi jäljen alku kohdan. Vähän häntä ohjasin toiseen suuntaan ja sitten löytyi tarkoitettu jana. Hienosti Teri eteni ryteikössä ja jälleen loppu palkalla oli hieno ilmaisu :)

Terin mielestä oli aivan väärin, että se sai haistella vain kaksi lyhyttä jälkeä ja autoon meno ei todellakaan sujunut niin hyvin kuin normaalisti. Vastarintaa oli selvästi havaittavissa. Kun Bondi lähti jälkeään suorittamaan kuului autolta hirmuista vollotusta ja protestointia asiaa kohtaan. Bondikin löysi jäljeltään palkan ja reippaat koirat olivat taas hoitaneet työnsä kunnialla.

Ensi kerralla taidan tehdä tytölle jäljen noston ja jatkaa siitä suoraan pitemmän jäljen, niin ei sitten lyhyys jää harmittamaan nenätyöläistä. Loppuun vielä kuva aikaisemmin syksyllä tehdystä ilmaisu harjoituksesta.

"Löysin tällaisen"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti