lauantai 7. huhtikuuta 2012

Kuka Krokoa liikuttaa?

Olisiko se Teri? Onhan se :)
Hämmästyksissäni lähes joka ilta löydän Terin krokon keskeltä lattiaa. Hetken mietin, miten se on taas siihen liikkunut, kun sen varmasti edellisenä iltana olen siirtänyt majailemaan kirjahyllyn viereen. Joskus Terin hurjimpina päivinä olen löytänyt krokon majailemasta sängystäni!

Krokon siirto operaatio ei ole kovin kummoinen, se vaan tapahtuu usein minun huomaamattani. Nake ottaa kiinni krokon selästä ja heittää sen haluttuun pisteeseen. Sänkyyn nostokin tapahtuu samalla otteella, mutta heiton sijaan neiti hyppää krokon hampaissaan.
Tässä yksi päivä löysin krokon aseteltuna vesikupin luokse, pää jopa oikeaan suuntaan osoittaen. Herää siis aina välillä pieni epäilys, että Tepa voisi olla jopa huolissaan orjansa hyvin voinnista. Täällä asuvan krokon kohtelu on kyllä muutenkin ollut paljon asiallisempaa ja hellempää, kuin mummon luona asuvan.

Krokon ensi esiintyminen blogissa löytyy täältä: Tepamainen rakkaustarina

Luokka jako lähes kuin Titanicissa

Terillä on olemassa krokon suhteen selvä luokka jako. Ylinnä olen minä, mikä johtuu siitä, että minulla on valta lähettää kroko aika ajoin etelän lomalle (pesuun) tai hermo lepoon (häkin päälle) Nakelta kysymättä. Seuraavana järjestelmässä on Teri. Hänellä on valta päättää mitä tekee ja milloin tekee krokolla/krokon kanssa, kunhan kroko ei ole valtuuttamallani lomalla.
Alimmaisena kastissa on kroko. Niinkuin jo ehkä selvisi, sillä ei ole minkäänlaista oikeutta omaan mielipiteeseen (ei sillä, että odottaisin krokolla edes sellaista olevan), toisin sanoen se on eräänlainen orja. Se asuukin lattia tasossa.

Krokoja on moneen junaan, osa jää autoon

Jottei yksittäinen kroko joutuisi liian koville ja jotta Tepa ei saisi pahoja vieroitus oireita on hänellä kolme eri krokoa.
Se aito ja alkuperäinen asuu Naken mummolassa. Tämä järjestely siksi, ettei neiti mielestäni tarvitse kahta isoa krokoa samassa paikassa. Lisäksi "vanha-kroko" on saanut kokea kaikista kovimmat ajat tytön käytössä ja siihen on jopa jouduttu lisäämään täytettä kovan kohtalonsa vuoksi. Kroko on ensimmäinen asia, minkä Teri kaivaa esiin sängyn alta mummon luo mentyään.
Nuorempaa kroko sukupolvea edustava yksilö asuu kotonamme. Se on asumisjärjestelyn takia tällä hetkellä kaikista eniten Terin palveluksessa. Tämän yksilön onneksi voin todeta että sen käyttö tarve tuntuu olevan välillä hyvinkin kausi luontoista.
Pienin orja viettää elämänsä suurimmaksi osaksi autossa. Joskus sillä on oikeus päästä poistumaan kontista, lähinnä silloin kun Teri osoittaa reissussa ollessa suuria toimettomuuden oireita. Toinen syy saattaa liittyä ihmisten ihmettelyyn krokon puuttuessa.

Siinä oli taas Terin krokoista juttua ;) Piti kaivella kansioita ja vuodelta 2010 löytyi pari kuvaa Nakesta krokon kanssa, lisäksi lopussa tuore kuva tältä viikolta.

Olikohan kroko tuottanut mielipahaa, kun ilme on tuollainen?

Kroko on toiminnallaan ansainnut paikkansa pään alusena

Itse orjuuttamis hetkellä meno on niin rajua, ettei kännykän kamera ehdi mukaan..

1 kommentti: