keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Ääntähän tähän maailmaan mahtuu??

Olen huomannut että kovin moni pitää Teriä äänekkäänä neitinä, tämä ehkä johtuu siitä että hän kovin mielellään ilmaisee asiansa ja mielen tilansa ääntään käyttäen. Jos neiti on iloinen, peloissaan tai jos hän ei tiedä mitä tapahtuu on aiheellista avata äänihuulet. Tokihan neidistä ääntä lähteekin ja ehkä jopa enemmän kuin monesta muusta. Kun taas olemme Tepan kanssa kahdestaan kotona tai lenkillä ei siitä juuri ääntä lähde, mistä voi tietysti johtua se etten itse pidä karvaista kaveriani maailman äänekkäimpänä koirana kun suurimman osan ajasta se kuitenkin on hiljaa.

Meillä on täällä muutosten tuulet puhallelleet ja olemme Terin kanssa muuttaneet asumaan kahdestaan, aikaisemminhan asuimme koulun asuntolassa muutaman muun koiran ja heidän omistajienssa kanssa. Minä kuitenkin valmistuin ennen joulua ja niin oli muutto edessä. Kauas ei tarvinnut muuttaa ja ikävän iskiessä voi tuttuihin ulkoilu reitteihin helposti palata. Muutosta aiheutui pientä jännitystä sen osalta miten neiti haluaa uuteen kotiinsa yksin jäädä. No ensimmäinen kerta menikin hienosti eikä lähtöäni edes taidettu huomata, mutta sitten tuli se toinen kertaa.. Tiedän että Teri on aikaisemmin itkeskellyt perään mutta sitä on jatkunut vain muutaman minuutin ajan. Tällä kertaa kuitenkin kuulin neidin itkevän vielä palatessanikin vaikka aikaa oli kulunut puolisen tuntia. Tämän seurauksena siis alkavat nyt yksin olo harjoitukset jotta naapurit säästyisivät tuolta melusaasteelta.

Uutta älypeliä on päästy pelaamaan uudessa kodissa

Ai niin se olikin tämä mitä piti siirtää!

Tässä kun siis tulee aina mietittyä tuota tytön ääntelemistä niin pitänee kertoa Woo-kupista. Nyt joku nais-ihminen saattaa kokea sisällään kateudenpiston, mutta voin taata että se on täysin turhaa Woo-kuppi ei nimittäin millään tapaa viitaa kokoon vaan muotoon. Se muodostuu tytön huulista tämän päästäessä ilmoileen kuuluisaakin kuuluisamman sotahuutonsa. Huulet siis muodostavat ikään kuin pienen kupin nenän ala puolelle. Yrityksistä huolimatta tuota kuppia en ole onnistunut kameralle ikuistamaan sotahuudon yhteydessä. Terin ulvoessa se on myös nähtävissä ja voinkin lohdutukseksi laittaa tänne videon, jossa tyttö on harrastuksensa parissa eli laulaa jätski autolle.

Jätskiiiiiii.....Sitten vielä on pakko laittaa loppuun video Terin liikkeestä maahan menosta, kun se on omasta mielestä niin mukavaa katsottavaa miten neidin häntä heiluu seuraamisen aikana :)

Iloista menoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti