tiistai 6. maaliskuuta 2012

Jos jotain huonoa, niin jotain hyvääkin

Meillä oli Terin kanssa tänään hieman kummalliset toko treenit. Ihan alo-luokan juttuja tehtiin, mutta tuntui ettei neiti oikein päässyt normaaliin intoonsa. Siitä siis juttua tällä kertaa ja vähän muutakin.

Innotonta tokoilua

Hihnassa seuraaminen oli aluksi aikamoista haaveilua tytön osalta, hän vilkuili maahan ja sivuille. Hieman täytyi siis muistuttaa mihin se nenä oli suunnattava. Tämän oli vuorossa pientä edistämistä, mutta sen sain onneksi nopeasti korjattua makkaran palan avulla.
Viimein seuraamiset oli taas hyviä ja kontakti pysyi suht hienosti. Tepan häntä vaan ei jostain syystä noussut heilumaan.

Luoksetuloja otettiin Naken kanssa aika lailla. Ensin otin rasian kanssa, jotta löytyisi vauhtia ja löytyihän sitä. Kun laitoin rasian taskuun, jäi neiti hölmönä napottamaan, että mikä nyt on homman nimi. Kutsuin useasti, mutta tytön peppu pysyi maassa. Lähdin juoksemaan karkuun, vedin rasian taskusta ja kutsuin Teriä, nyt neiti spurttasi liikkeelle. Seuraavalla kerralla annoin käsi avun ja Naken lähdettyä liikkeelle lähdin taas karkuun. Viimeiset kerrat meni onneksi jo ilman apuja, vaikka välillä juoksinkin tytön lähdettyä liikkeelle.

Olimme jo lähdössä, kun paikalle tuli toinen koirakko ja otimme heidän kanssaa paikalla makuun. Ostin Tepalle jumppa alustan, joten kylmyys ei estänyt harjoittelua ;) Niin ja olihan meillä se rasia taas puolivälissä matkaa motivaattorina.
Ajasta jonka neiti odotti ei ole minkäänlaista käsitystä. Kerran kävin Naken väli palkkaamassa makkaran palalla jalkojen väliin ja menin takaisin seisomaan. Maisemia neiti katseli siinä maatessaan, mutta piippasi vain kerran! Ne jotka tietää tai ovat aikaisemmin neidin paikalla makuu ongelmista lukeneet, toivottavasti ymmärtävät tämän edistys askeleen suuren merkityksen.
Tämän liikkeen jälkeen Naken iloinen häntäkin onneksi löytyi ja tyttö poistui hyvän tuulisena kohti autoa.

Nyt sitten mietin, että olipas tosi typerää ilmoittaa Teri kokeeseen, näin pitkän harjoitus tauon jälkeen, kun tuntuu että vähän kaikki liikkeet on hukassa, paitsi ehkä se paikka makuu.

Niitä näitä

Tepan eväs varasto alkoi tyhjenemään ja päätin uutta pussia ostaessani siirtää tytön vanhenevan koiran ruoalle. Siitä etteikö sapuska neidille kelpaisi ei ole pelkoa, mutta hieman hirvittää ettei jo ennestään niin pieni päivä annos katoa aivan olemattomiin. No katsotaan miten käy. Myyjä muuten suositteli tätä vaihtoehtoa sen perusteella että: "Kun hän taitaa olla ihan harrastus koira". Minun pieni Tepako hurja harrastaja :D Asiaan tietysti saattoi vaikuttaa se, että oltiin treeni vehkeissä "ƎVOttamassa" ;)

Ihmeekseen Nake pääsi näin alkuvuodesta toisenkin kerran nauttimaan mökki vapailusta ja minä olin tietysti innoissani ikuistamassa tapahtumaa. Neiti aloitti homman taas hirveillä riemu kierroksilla ja kävi juoksemassa kelkalla tehdyn ympyrän oma aloitteisesti ja täysillä.
Aarteenkin neiti löysi. Se oli tällä kertaa ojaan lumihankeen hautautunut hauen raato naapurissa. Kuono työskentely oli siis taas huipussaan, kun tuollaisia herkkuja hankien kätköistä löytyi. Ihme ja kumma, Nake jätti kankean hauki saaliin hangelle kun käskin, vaikka hänellä olisi ollut hyvä mahdollisuus juosta se suussaan karkuun. Kurkusta kaivetut keksit ja hampurilaisen kappaleet taitaa vielä olla tytöllä mielessä.

Sitten vielä jutun piristykseksi vapauden huumaa

Lakunappinenä

Teri nauttii hangen kannosta

Mökin seinusta tarkistettu

Nake ei taida hirveästi arvostaa kuvaamista?

Naamioitumis yritys ei ihan toiminut

"Tästä tehdään hakkelusta"

2 kommenttia:

  1. Lisää niitä sanoja, "hakkelus" ! Hohoo, loppuun asti sitä sai odottaa, mutta siellä se oli (;

    Ja pöh, Terin kokeeseen ilmoittaminen oli hieno idea! Se tasan osaa ne liikkeet, katsot vain, että se tekee ne : D
    Jos käytte siellä mätsärissä, niin otat siellä vaikka sen paikkamakuun, mutta tietysti huomattavasti lyhyeämmällä välimatkalla, mutta aika voi minusta olla sen kaksi minuuttia ihan hyvin. Teillä on ihan hyvät reenitaktiikatkin, hyvä siitä tulee (:

    VastaaPoista
  2. Ihania ja ihanan vauhdikkaita kuvia Teristä :)

    VastaaPoista