tiistai 15. toukokuuta 2012

Treeniä ja vapaata

Tultiin juuri Terin kanssa tokoilemasta.Siellä olikin aivan hurja osanotto eli minä ja Nake. Otettiin joitain avoimen luokan juttuja eli paikalla makuu, nouto ja jäävät liikkeet.

Jäävät oli Tepalla taas tosi hyvät, pysähtyi heti käskyn saatuaan ja pysyi paikallaan niin, että pystyin molemmissa palaamaan neidin taakse vaaditun matkan. Ainoa asia mikä meni vikaan, oli se että liikkeestä seisomisessa tyttö ennakoi sivulle palatessani istumisen.
Paikalla makuussa tyttö pysyi hyvin, hieman Nake oli kuulemma hermostuneen oloinen. Saatiin kuitenkin hyviä vinkkejä tähän liikeeseen ja niitä on nyt hirveä into päästä testaamaan.
Nouto oli sitten taas mielenkiintoinen. Ensimmäinen kerta oli tosi hieno merkille meno :D Nake juoksi hirveätä vauhtia kapulalle, mutta jäi sen viereen seisomaan kuin olisi merkille mennyt. Toisella käskyllä tyttö kuitenkin toi kapulan tosi nätisti. Toinen nouto olikin sitten hyvä. Terillä oli hyvä vauhti mennen tullen ja luovutus asentokin oli hyvä.
Lopuksi otettiin kiertoa eli laitoin tytön kiertämään roskista ja siitä palkka. Tässä oli ideana se, että kun kiertäminen alkaa sujumaan, voi alkaa opettelemaan luoksetulon pysäytyksiä paluu matkalla. Jossain vaiheessa, sitten tuo pysäyttely siirretään luoksetuloon.

Viikonloppuna käytiin Terin mummolassa. Tietenkin pääasiassa siksi että oli äitien päivä. Tuolla reissulla kerettiin kuitenkin käydä myös puistoilemassa seuranamme Sari, Bondi ja Raisa. Tytöillä oli ainakin hauskaa ja oikein näki kuinka Teri nautti, kun sai viettää aikaa toisten koirien seurassa. Bondilla taas taisi olla pääasiassa keppi bisneksiä hoidettavanaan, mutta hauskaa sekin tuntui olevan.
Nyt laitan pitemmittä puheitta kuvia tästä riemukkaasta tapahtumasta :)

Kolmikko tekemässä alku tarkastusta
Kumpaan suuntaan?
Raisa johtaa koiran mitalla
Häntä taklaus. Tiedä sitten sen laillisuudesta ;)
Taisi olla järkyttävä juttu, kun Tepan ilme on tuollainen
Hyökkäykseen!
Tuumailu tuokio
Raisa, Bondi ja Bondin mahtava halko
Teri ja Raisa juoksentelee ja Bondi vahtii tyttöjen menoa

2 kommenttia:

  1. Vaan olipa meillä kyllä mukavaa : D !! Uudestaan taas joku kerta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ehdottomasti! Mitä nopeemmin taas puistoillaan, niin sitä parempi :D

      Poista